2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من یبار هشت ماهگی پنج روز بستری بود ک ازبس سرم میزدن دیگه جا نداشت ولی دفه های بعد میبردم دکتر چ ...

یه بار تو ۱۱ ماهگی تشنج کرد ۱۰ روز بیمارستان بستری بود البته تو اینکه تشنج بود یا نه شک دارم الان از بیمارستان میترسه دیشب بیمارستانو رو سرش گذاشته بود براهمون میگم نکنه چون خیلی گریه میکرد مرخصش کردن

چرا ازش گرفتن جواب درست حسابی که ندادن فقط مرخصش کردن ولی همین طور ک جواب ازمایشو خودم گرفتم نگاه کر ...

اره ازمایش esrو crpبرا پسرمنم مینوشت خب دیگه یکم عفونت داره با دارو رفع میشه اگه دیدی خوب نشد ببر متخصص اطفال اب میوه و اب زیاد بهش بده براش خوبه

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
یه بار تو ۱۱ ماهگی تشنج کرد ۱۰ روز بیمارستان بستری بود البته تو اینکه تشنج بود یا نه شک دارم الان از ...

اخی عزیزم ایشالا خوب بشه ب حق علی اصغر امام حسین شماره دکترشو نداری فردا دیگه همه جا بازه ایشالا براش یه وقت بگیر ببر ببین چی میگه چون احتمالا سابقه ی تشنج داره براش خطرناکه تب 

تو قشنگ باشی قشنگ بودن قشنگه
اخی عزیزم ایشالا خوب بشه ب حق علی اصغر امام حسین شماره دکترشو نداری فردا دیگه همه جا بازه ایشالا برا ...

اره با دکترش در ارتباطم بیچاررو کچلش کردم انقد سوال میپرسم ممنونم ازت عزیزم انشالله خدا همه بچه هارو حفظ کنه🌺🌺