2777
2789
عنوان

دارم میمیرم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
وقتی دیگه نمیتونم کسی رو بخوام و با کسی ازدواج کنم چی اخه🥺💔

منم همینو فک میکنم بزا بهت بگم من سر همین چیزاکلی ه ر ز ه شنیدم دیدم وای هنو عاشقشم اما الان خوبم خیلی خوبم ازادیمو دارم کسیم دیدا کردم منو دور سرش میزاره

ببین خوشگلم من ۸ سال کنارش بودم الان ام اس دارم نزار چیزایی که داری برن..

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب میگی چیکار کنم من؟؟

فعلا الان التماس نکن صبر کن یه ماه اصلا! بزا قهر بمونین عیبی نداره فقط خودتو کنترل کن که پیام ندی و خواهش نکنی ! اگه برگردی باهاش این پیاما اسیب میزنه بهت! یه عمر خواهش کردم من….. ببین اینطوری بگم بهت هی هررو میگفت اکانت فیک تلگرام داری یا پیج فیک یا میگفت با این لاس میزنی با اون میزنی یا حق نداری به فروشنده مرد پیام بدی میدونی چیشد یهو؟؟ دوست دوستم اسکرین شان داد که شوهر سابقم استوری ریپلی میکرده و … اونم بهترین روزای زندگیمون !!! پس اعتماد نداشته باش که کاری نمیکنه! پس کسی که اینقدر سر چیزای چرت گیر میده یه جا کار ایراد داره نه که حتما خودش بد باشه نه ! قطعا پارانویید داره ولی الان فقط صبر کن

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊

وای خدا اول راهت چرا نمیخاهین با کسی باَشین که بهتون احترام میزاره بهت اهمیت میدهدختر من داشتم میخوندم  وواقعا برات ناراحت شدم بابا به خودت احترام بزار  

معلوم عشق تو پاکه ولی اون نمیفهمه 

چون پسره 

وای خدا اول راهت چرا نمیخاهین با کسی باَشین که بهتون احترام میزاره بهت اهمیت میدهدختر من داشتم میخون ...

میدونی من خیلی وابسته و عاشق بودم همه خواستگاراس خوبم از دست دادم حالا کسایی که میان خوب نیسنن و من نمیخوایمشون