2777
2789
عنوان

خود زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 31 پست
درسته اما خواهر ایشون بنظرم رفتارش از عصبانیت شدید بوده مثلا کسی که داغدار دیدین خودشو میزنه؟آیا مشک ...

عزبزم تاپیک های قبلی ایشونو بخونید، خواهرشون از قبل هم اینکار رو میکردن 

ضمن اینکه پدر از خونه رفته و تازه خواهر به صدمه زدن خودش ادامه داده با وجود نبود پدر

خواهر دوست من هم همینطور بود، تو سر خودش میزد و خودشو چنگ مینداخت، خود زنی اتفاقا باید trigger بشه ،مثلا "تو به من توهین میکنی، من نمیتونم جوابتو بدم، از خودم بدم میاد، پس با تیغ کف پامو خط میندازم" "تو سرم داد میزنی منو تحقیر میکنی. من خودمو میزنم برای اینکه تو این زدن خودم کنترل دارم، حس کنترل به اوضاع، من تو تحقیر و توهین هیچ کنترلی ندارم، برای همین واکنشم اینه چنگ بندازم به خودم، (دارم تو خودم غرق میشم، زدن تنها چیزیه که باعث میشه تو به من توجه کنی) "و...... 

دوست عزیز نمیدونم تا چه حد قبول دارین اینو اما دارو حالو بدتر میکنه اگه مدام مصرف نشه و دزش در طول ز ...

عزیزم اصلا بیرون‌که نمیاد

ینی به هیچ عنوان با کسی بیرون نمیاد

مثلا تا پارک سر کوچه هم بگی بیا ، نمیاد

اصلا انگار خسته شده از همه چیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزبزم تاپیک های قبلی ایشونو بخونید، خواهرشون از قبل هم اینکار رو میکردن  ضمن اینکه پدر از خونه ...

ینی شما میخواید بگید خواهره من دچار کمبود توجه شدع؟

ولی به نظره خوده من این یه کمبود توجه عادی نیست 

اصلا بد جور اخه عصبی میشع

ینی شما میخواید بگید خواهره من دچار کمبود توجه شدع؟ ولی به نظره خوده من این یه کمبود توجه عادی نیست ...

نه عزیزم لزوما این نیست، من نوعی وقتی به هردلیلی افسرده بشم یا اسیب ببینم، امکان داره واکنش های بدی نشون بدم ، یکیش اینه که دنبال توجه باشم، شاید جلب توجهم عادی نباشه، اما خب من حالم بده، درونم میزون نیست، برای همینم منطقی عمل نمیکنم 

خب اخه علاوه بر خوردن دارو کاره دیگه ای که نمیشع کرد براش

همین دارو اگه مناسب تجویز شده باشه کمک میکنه به مرور

حتما هم خصوصی با مامانت اینا حرف بزن ،بگو این دختر تو اوج جوونیش از زندگی بریده، باید کمکش کنیم همگی حتی اگه لازم باشه یک سال هیچکی بهش نگه بالای چشمت ابروعه، بگو اگه دور از جونش سرطان داشت چیکار میکردین‌؟ حالا این سرطان تو روحشه، باید کمکش کنیم خوب بشه 

همین دارو اگه مناسب تجویز شده باشه کمک میکنه به مرور حتما هم خصوصی با مامانت اینا حرف بزن ،بگو ا ...

خیلی ممنونم از راه حل خوبتون

گلم شما روانشناسی خوندید؟

اخه خیلی راه حل های منطقی و خوبی میدید.

نه عزیزم لزوما این نیست، من نوعی وقتی به هردلیلی افسرده بشم یا اسیب ببینم، امکان داره واکنش های بدی ...

بله کاملا درسته

یک نفر وقتی از درون بهم ریخته شده دیگه نمیفهمه کاراش منطقیه یا غیر منطقی

خیلی ممنونم از راه حل خوبتون گلم شما روانشناسی خوندید؟ اخه خیلی راه حل های منطقی و خوبی میدید.

شما لطف دارین، نه عزیزم رشتم چیز دیگه ای هست ولی خب مدت های طولانی ویس ها و سمینار های دکتر هلاکویی رو گوش کردم،هی نت برداشتم، یک سال و خورده ای مداوم تراپی رفتم و تحت نظر بودم(خودم افسردگی سنگین داشتم و هنوز بقایاش هست)، تحت نظر روانپزشک هم بودم، خلاصه که خودم گرفتار بودم 💔 خدا به هممون کمک کنه🙏🏻🙏🏻

شما لطف دارین، نه عزیزم رشتم چیز دیگه ای هست ولی خب مدت های طولانی ویس ها و سمینار های دکتر هلاکویی ...

ای بابا پس شما هم یه مدت با این مشکل روبرو شده بودین

گلم شما مثلا مشکلی باعث شد که افسردگی بگیرین؟

ای بابا پس شما هم یه مدت با این مشکل روبرو شده بودین گلم شما مثلا مشکلی باعث شد که افسردگی بگیرین؟

بله عزیزم ،تو کودکی بهم اعتماد به نفس و حرمت نفس ندادن

تو بزرگسالی چندتا افراد نزدیک فامیل و دوست رو ازدست دادم (فوت کردن)، همزمان که کارمو از دست دادم (شرکتمون تعطیل شد) کسی که قول ازدواج داده بود با چندتا تهمت رهام کرد، خلاصه یهو کم اوردم، واقعا شبیه غرق شدن بود

بله عزیزم ،تو کودکی بهم اعتماد به نفس و حرمت نفس ندادن تو بزرگسالی چندتا افراد نزدیک فامیل و دوست ر ...

پس چقدر شما مشکلات زیادی رو تحمل کردی

والا ادم حق داره اینجوری ناامید و خسته بشه، مگه هر انسان چقدر گنجایش داره اخه

خداروشکر که الان حالتون خوبه 

امیدوارم که اتفاقات خوب و مثبت براتون بیوفته چون خودتونم شخصیت خیلی خوبی دارین❤💚

پس چقدر شما مشکلات زیادی رو تحمل کردی والا ادم حق داره اینجوری ناامید و خسته بشه، مگه هر انسان چقدر ...

عزیزم شما لطف داری بهم، ممنونم

امیدوارم که به زودی تاپیک بزنی و بهمون خبر خوب شدن خواهرتو بدی و خوشحالمون کنی ❣️🌹

عزیزم اصلا بیرون‌که نمیاد ینی به هیچ عنوان با کسی بیرون نمیاد مثلا تا پارک سر کوچه هم بگی بیا ، نم ...

کسی نیست تو زندگیش؟

قبلا ازدواج کرده و جدا شده یا کلا ازدواج نکرده؟خودت که خواهرشی حتما میدونی چرا ناراحته 😕

مشکل اصلی رو از زندگیش حذف کنید خود به خود حالش بهتر میشه

خدایا دوست دارم