2777
2789
عنوان

خود زنی

238 بازدید | 31 پست

دوستان خواهره من ۲۶ سالشه بعد یه مدتیه که به خاطر یسری از مشکلاتی که از نظر خانوادگی برامون ایجاد شده ، از نظر روحی یکم اعصابش ضعیف شده و یه مقدارم حال روحیش بد میشه گاهی اوقات.

اوایلش خودش پیش روانپزشک نمیومد ، حالا چند روز پیش راضیش کردیم و  بلند شد اومد پیش روانپزشک ، روانپزشکم بهش قرص ارام بخش داد.

خواهرمم قرصاش رو میخوره و سعی میکنه خودشو اروم‌نگه داره.

ولی امشب با پدرم بحثش شد و پدرم که از خونه رفت بیرون ، خواهرم انقدر خودشو زد و صورت خودشو کند که من مجبور شدم برم جلو دستاشو محکم بگیرم که خودشو نزنه.

دوستان در طول روز حالش معمولیه ولی مثلا وقتی یه اتفاقی چیزی میوفته یا با کسی بحثش میشه ، خیلی بد حالش بهم میریزه

ینی انقدر الان خودشو زد که بخدا سر و صورتش داغونه نشسته یه گوشه.

دوستان تورو قرآن شما کسی رو داشتین توی اطرافیانتون که چنین حالتی بهش دست بدع؟

اخه دیگه روانپزشک رفتیم ، مشاور رفتیم دارو گرفتیم.

نمیدونیم چه خاکی به سرمون بریزیم

بخدا حالش اصلا خوب نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست عزیز نمیدونم تا چه حد قبول دارین اینو اما دارو حالو بدتر میکنه اگه مدام مصرف نشه و دزش در طول زمان باید بیشتر شه 

کاش بیخیال داروشین و ببریدش روانشناس اونقدر حرف بزنه تا خالی شه دلش 

حتی خودتم باهاش درد و دل کن اینم حالشو بهتر میکنه 

باهم برین بیرون به بهانه خوردن یه بستنی یا خرید لباسی 

نگو که میریم تفریح 

مثلا بهش بگو وااای به فلان چیز نیاز دارم و بدم میاد تنها برم و ازش بخواه باهات بیاد 

اینطوری آروم آروم از اون دنیای محدود و پر از سختی که واسه خودش ساخته میاد بیرون 

خدایا دوست دارم

به نظرم معمولا چون مشکلات خانوادگی تو محیط خونه دائما بحث میشن محیط خونه یادآور اون مشکلاته 

کاش برای دو ساعتم که شده سعی کنی به بهونه ای محیط خونه رو ترک کنه 

خدایا دوست دارم
یه خانم روانپزشکیه توی تهرانپارسه مطبشون همینم با زور اومد اخه

عزیزم حتما ادامه بده، داروها رو با هر روشی میشناسی بده، داروهای اعصاب طول میکشه اثر کنن، اگه یهو قطع بشن حال ادم خیلی بدتر میشه 

با ناز و نوازش، با قربون صدقه، با گول زدن، هر طور میتونی داروهارو بده، 

بعدا به طور خصوصی با پدر مادرت حرف بزن، یه کم تشر هم بزنی خوبه که با حقایق رو برو بشن مثلا "ابجی حالش خوب نیست اگه همینجوری باهاش لج کنین خیلی زود از دست میره و اونوقت شما میمونین و یه عمر پشیمونی و داغداری" 

دوست عزیز نمیدونم تا چه حد قبول دارین اینو اما دارو حالو بدتر میکنه اگه مدام مصرف نشه و دزش در طول ز ...

عزیزم من خودم از دارو نتیجه گرفتم، با یک سال و تحت نظر بودن

خودزنی بهش حالت manic میگن که خیلی خیلی جدیه و حتی روانشناس هم بره روانشناس ارجاع میده به روانپزشک، بدون بالانس شیمیایی مغز، حرف بی تاثیره

خودزنی یا self hurt خیلی موضوع جدی ای هست

عزیزم من خودم از دارو نتیجه گرفتم، با یک سال و تحت نظر بودن خودزنی بهش حالت manic میگن که خیلی خیلی ...

درسته اما خواهر ایشون بنظرم رفتارش از عصبانیت شدید بوده مثلا کسی که داغدار دیدین خودشو میزنه؟آیا مشکل خودزنی داره؟

خواهر ایشون اگر دور از همه و حتی بدون اینکه کسی چیزی بگه به خودش آسیب بزنه بنظرم خود زنی محسوب میشه 

اما استارتر میگه جرو بحث کرده و عصبانیش کردن و از ناچاری هی میزده تو صورت خودش 

شاید میخواسته بگه دست از سرم بردارین 

شاید خسته شده و دلش میخواسته طرفو بزنه و به جاش خودشو زده 

فکر نکنم خواهرش مشکل خودزنی داشته باشه 

بنظرم خیلی بهش فشار روحی وارد شده 

نمیدونم دارو هاشو بخوره یا نه خوبه یا نه 

اما مطمئنم باید محیطش آروم شه و حتی کم هم شده از اون محیط تنش زا دور شه 

خدایا دوست دارم