1995sogand مدیر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست دلم میخواد ازدواج کنم برم جای دور زندگی کنمعمیقا دلم اینو میخواد . کاش خدا میشنید دعاموخستم از اینجا 1400/03/16 | 23:47 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 ن فک میکنی موقعیتش ک پیش بیاد شرایطو سخت میکنن عزیزم میشه بپرسم کجا هستید اگ همدوس نداشتی میتونی جو ... میدونم ولی من بچه نیستم . ۲۶سالمه تا الان هرچی اونا گفتن من گفتم باشه از این به بعد باید به خواسته من احترام بزارنتبریزم
snowgirly عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 67 همه چی بستگی به طرفت داره. اگه ادم خوبی باشه دنیارو بهشت میکنه و برعکس آره واقعا خیلی موافقم اگه شانس بیاری و قسمت باشه یکی خوب گیرت بیاد دنیا حتی از مجردیت هم بهتر میشه چون یکی باهات هست که درکت می کنه و هواتو داره
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 ۲۰😊 نمیخوام بگم درستو بخون بفکر آیندت باشمن هم درسمو خوندم هم همیشه بفکر آیندم بودم ولی الان می بینم از زندگی سیرم.خستم ...
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 آره واقعا خیلی موافقم اگه شانس بیاری و قسمت باشه یکی خوب گیرت بیاد دنیا حتی از مجردیت هم بهتر میشه چ ... من برات همچین آدمی رو آرزو میکنم❤
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 میدونم ولی من بچه نیستم . ۲۶سالمه تا الان هرچی اونا گفتن من گفتم باشه از این به بعد باید به خواسته م ... عزیزدلم حق باشماستقلبا چقد دوست داشتم نزدیک ما میبودیانشاالله بهترین بختو اقبال نصیبت شه تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
snowgirly عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 67 نمیخوام بگم درستو بخون بفکر آیندت باش من هم درسمو خوندم هم همیشه بفکر آیندم بودم ولی الان می بینم ا ... اتفاقا هم درسمو میخونم هم بفکر آیندمم ولی دیگه خسته شدم
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 عزیزدلم حق باشماست قلبا چقد دوست داشتم نزدیک ما میبودی انشاالله بهترین بختو اقبال نصیبت شه شما اهل کجایین؟فداتشم میشه برام دعا کنی؟ازت خواهش میکنم برام دعا کن شاید خدا دعای شما رو بشنوه و کمکم کنه
snowgirly عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 67 من برات همچین آدمی رو آرزو میکنم❤ مرسی عزیزم شما هم همینطور خوشبخت بشین .
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 مرسی عزیزم شما هم همینطور خوشبخت بشین . فدات ممنونم❤❤
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 شما اهل کجایین؟ فداتشم میشه برام دعا کنی؟ازت خواهش میکنم برام دعا کن شاید خدا دعای شما رو بشنوه و ک ... اصالتا خوزستان ساکن تهرانعزیزدلم چرا ک ن از،صمیم قلبم برا خوشبختیت دعا میکنممام مدتیه برا برادرمون دنبال ی دختر خانم هستیم منتها از شانس ما انگار قحطی شده بخدا دوسداشتم همشهریم میبودیخوشبختترین بشی مهربون تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...
1995sogand مدیر استارتر عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 503 اصالتا خوزستان ساکن تهران عزیزدلم چرا ک ن از،صمیم قلبم برا خوشبختیت دعا میکنم مام مدتیه برا برادرم ... پس راست میگن که جنوبیها خیلی مهربوننمرسی عزیزدلم. امیدوارم برادرتون هم یه دختر خوب نصیبشبشه و زودتر سروسامون بگیرن. دعا میکنم زودتر خواهرشوهر بشی😆😍
خانم_متاهل_متعهد عضویت: 1399/01/15 تعداد پست: 4684 پس راست میگن که جنوبیها خیلی مهربونن مرسی عزیزدلم. امیدوارم برادرتون هم یه دختر خوب نصیبشبشه و زو ... عزیزدلمی😍😀اگ خودم عروس اناخاب کنم ک قطعا خواهر شوهر مهربونی میشم😜😁 تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...