2777
2789
ن فک میکنی موقعیتش ک پیش بیاد شرایطو سخت میکنن عزیزم میشه بپرسم کجا هستید اگ همدوس نداشتی میتونی جو ...

میدونم ولی من بچه نیستم . ۲۶سالمه تا الان هرچی اونا گفتن من گفتم باشه از این به بعد باید به خواسته من احترام بزارن

تبریزم

همه چی بستگی به طرفت داره. اگه ادم خوبی باشه دنیارو بهشت میکنه و برعکس

آره واقعا خیلی موافقم اگه شانس بیاری و قسمت باشه یکی خوب گیرت بیاد دنیا حتی از مجردیت هم بهتر میشه چون یکی باهات هست که درکت می کنه و هواتو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم ولی من بچه نیستم . ۲۶سالمه تا الان هرچی اونا گفتن من گفتم باشه از این به بعد باید به خواسته م ...

عزیزدلم حق باشماست

قلبا چقد دوست داشتم نزدیک ما میبودی

انشاالله بهترین بختو اقبال نصیبت شه

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
عزیزدلم حق باشماست قلبا چقد دوست داشتم نزدیک ما میبودی انشاالله بهترین بختو اقبال نصیبت شه

شما اهل کجایین؟

فداتشم میشه برام دعا کنی؟ازت خواهش میکنم برام دعا کن شاید خدا دعای شما رو بشنوه و کمکم کنه

شما اهل کجایین؟ فداتشم میشه برام دعا کنی؟ازت خواهش میکنم برام دعا کن شاید خدا دعای شما رو بشنوه و ک ...

اصالتا خوزستان ساکن تهران

عزیزدلم چرا ک ن از،صمیم قلبم برا خوشبختیت دعا میکنم

مام مدتیه برا برادرمون دنبال ی دختر خانم هستیم منتها از شانس ما انگار قحطی شده بخدا دوسداشتم همشهریم میبودی

خوشبختترین بشی مهربون

تو دنیایے کہ هرچے بخوایم میتونیم باشیم،مهربون باشیم و آرامش ب همدیگِ هدیه بدیم...     
اصالتا خوزستان ساکن تهران عزیزدلم چرا ک ن از،صمیم قلبم برا خوشبختیت دعا میکنم مام مدتیه برا برادرم ...

پس راست میگن که جنوبی‌ها خیلی مهربونن

مرسی عزیزدلم. امیدوارم برادرتون هم یه دختر خوب نصیبش‌بشه و زودتر سروسامون بگیرن. دعا میکنم زودتر خواهرشوهر بشی😆😍

پس راست میگن که جنوبی‌ها خیلی مهربونن مرسی عزیزدلم. امیدوارم برادرتون هم یه دختر خوب نصیبش‌بشه و زو ...

عزیزدلمی😍😀

اگ خودم عروس اناخاب کنم ک قطعا خواهر شوهر مهربونی میشم😜😁