2777
2789

من دوقلو 16ماهه دارم

از امشب تصمیم گرفتم پستونک شبشونو هم قطع کنم

دخترم فعلا خوابه و بهانه نگرفته 

ولی پسرم به شدت گریه کرد که اخر سر بهش پستونک دادم

چیکار کنم؟؟؟؟ 😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شبا تا صبح پستونک میخورن؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

من پستونکشو عوض کردم جدیده حالتش فرق داشت دخترم یکی دوبار دهنش گذاشت بدش اومد ترک کرد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
منم به دوقلو هام میدادم پستونک یکیشون خودش از ۵ ماهگی دیگه نگرفت اما یکی دیگشون تا ۱۸ ماهگی بهش فقط ...

میدونی امشب پسرمو بدون پستونک خواب کردم ولی بعد یک ساعت بهونه پستونکشو گرفت و به شدتتتتت گریه کردم آخرشم که دادم بهش😥😣😣😣

من تواین پروسه ام الان دوشبه دارم تحمل میکنم من سر پستونکو قایمکی بریدم نگاش میکنه میگه اخخخ

چند وقتشه؟؟ 

خیلی پروسه سختیه😭اگه میدونستم ترم دادن پستونم اینقدر عذاب آوره از همون اول پستونکی‌شون نمیکردم 

بله پسرم به شدت پستونکیه اگه از دهنش بیفته بیدار میشه

تو این سن سخته،دخترم سه ماه و نیمشه کلا شیرشبشو قطع کردم،از ۱۲ تا ۶ صبح راحت میخوابه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست