📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من پستونکشو عوض کردم جدیده حالتش فرق داشت دخترم یکی دوبار دهنش گذاشت بدش اومد ترک کرد
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.
منم به دوقلو هام میدادم پستونک یکیشون خودش از ۵ ماهگی دیگه نگرفت اما یکی دیگشون تا ۱۸ ماهگی بهش فقط موقع خواب میذاشتم دهنش.ی دوسه شب گریه کرد اما دیگه یادش رفت
بله پسرم به شدت پستونکیه اگه از دهنش بیفته بیدار میشه
تو این سن سخته،دخترم سه ماه و نیمشه کلا شیرشبشو قطع کردم،از ۱۲ تا ۶ صبح راحت میخوابه
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست