2821
2789
عنوان

معرفی فیلم

255 بازدید | 14 پست

یه فیلم با مفهوم باشه واقعا جدیدا فیلمای ایرانی خیلی چرت شدن اجاره خونخ بی پولی الکی اینور اونور میرن... بازیگراشم معروف باشه سوتو کورم نباشه... حالا چه خارجی چه فارسی ترسناکم نباشه میترسم😁 فیلم من پیش از تو خیلی خوب بود

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین

Eternal sunshine of spotless mind

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

Father جدیده خوبه

A requiem for a dream

Gone girl

Invisible guest

Seven

6th sense

One flew over cookoo's nest

A girl with dragon tattoo

Marriage story

Eternal sunshine of a spotless mind

Green mile

Shawshank redemption

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.
فارسیشو بگو بتونم با دوبله و زیر نویس دانلود کنم

درخشش ابدی یک ذهن پاک

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
سریال دوس ندارم

سریال نیست، سینماییه

۸ تا ازش اومده تا حالا

یکی دیگه هم ۲۰۲۱ میاد، به اسم spiral

ژانرش ترسناک اسلشره

چطور نشنیدی اسمشو؟ اَره

Father جدیده خوبه A requiem for a dream Gone girl Invisible guest Seven 6th sense One flew ove ...

اسمای فارسی به ترتیب:

پدر(آلزایمر و دنیای اطرافش)

مرثیه ای برای یک رویا(مفهومی، در خصوص مواد مخدر و تبعاتش)

دختر گم شده(راز آلود، انتقامی)

مهمان نامرئی(به شدت راز آلود و پشم ریزان)

هفت(راز آلود، جنایی-کاراگاهی، قتل سریالی)

حس ششم(راز آلود میشه گفتن 🤔)

پرواز بر فراز آشیانه ی فاخته، اسم دیگشم هست دیوانه از قفس پرید( کمدی درامه، در مورد یه مجرم که خودش رو به دیوانگی میزنه)

دختری با خالکوبی اژدها(راز آلود، معمایی)

داستان ازدواج( درام، در مورد پایان یک ازدواجه)

درخشش ابدی یک ذهن پاک( رمانتیک)

مسیر سبز(درام، در فضای زندان)

رستگاری شاوشنک(درام، در فضای زندان)

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز