2777
2789
البته فر هم نیستا.. حالتدار موهام

نمیدونم واقعا اینی ک یادمه موهاش حالت کج بسته یعنی حالت چپ داشت. بود همسرت پوست سفید داره؟؟؟ و اینک پیراهن مردانه تنش بود 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

نمیدونم واقعا اینی ک یادمه موهاش حالت کج بسته یعنی حالت چپ داشت. بود همسرت پوست سفید داره؟؟؟ و اینک ...

نه پیراهن زنانه تنش بود😂🤦‍♀️😂🤦‍♀️😂

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای بخدا بوی خیییییلی بدی میگیره.. چرااا؟؟ 

نمیدونم والا،شاید به بو حساس شدی

وعلا بو بد نمیده

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

ن تیشرت با پیراهن مردنه خیلی فرقه هاا

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

ن تیشرت با پیراهن مردنه خیلی فرقه هاا

آ.😂😂😂😂

از اون لحاظ،تی شرت و متوجه نشدم🤦‍♀️

آ.😂😂😂😂 از اون لحاظ،تی شرت و متوجه نشدم🤦‍♀️

بله بله 🤣🤣

مرض نگیری دختر🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
مرض نگیری دختر🤣🤣

🤦‍♀️

راستی سحر تو شکمت چقدر بزرگ شده ؟ نصبت به سایز شلوارهات

وااااااای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من چرا الان پیامتو دیدممم🤔🤔😂😂😂😂😂😂😂

من اللن که الانه شلوارام مانتوهام همه سایزم هستن.. میپوشمشون.. البته یدونه شلوار بارداری واسه دکور خریدم انداختم توو کمد

نفس میگم چله سوره واقعه واسه چی خوبه؟؟  کی ها باید خونده شه؟؟؟؟

ختم سوره ی واقعه... وقتی شروع میشه که روز اول ماه قمری با روز دوشنبه شروع بشه...

بعد روز اول یک بار.. روز دوم دو بار.. روز سوم سه بار... تااا روز چهاردهم چهارده بار

واسه رزق و روزی خیلی خوبه

الان ذیحجه با دوشنبه شروع شده بود... این ختم رو میشد گرفت

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
وقتی روزش شد بهم میگی؟ 

ان شاالله یادم بود .... چشم

فعلا نداریم تا ۱۵ آذر... میشه اول جمادی الاول

ختم سوره ی واقعه... وقتی شروع میشه که روز اول ماه قمری با روز دوشنبه شروع بشه... بعد روز اول یک بار ...

من نمیدونستم این ختم برت رزق و روزیه

گرفتم.

بعدش که وقتی فهمیدم گفتم خداجونم حتما که روزی نباید پول و ثروت باشه،یه پسر صحیح و سالم روزی من کن🤦‍♀️