2777
2789
ععع فریزر باید بزارم؟؟؟  یخ نمیزنه؟؟ یکم توضیع لطططفأ

چرا یخ میزنه... بعد هر وقت بطری اول تموم شد، بطری بعدی رو بیار بیرون، یخش آب میشه و استفاده میکنی

البته بعضیام نمی‌ذارن تو فریزر... میذارن توی خونه... هیچیش هم نمیشه...

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
چرا یخ میزنه... بعد هر وقت بطری اول تموم شد، بطری بعدی رو بیار بیرون، یخش آب میشه و استفاده میکنی ا ...

چرا مادرشوهرم میگه بزار توو آفتاب رنگش عوض شه.. یبار واسم آورد گفت بزار توو آفتاب رنگش عوض شع.. گذاشتم چندین روووز.. اییییییی حاااالم از بوش بهَم خورداااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مادرشوهرم میگه بزار توو آفتاب رنگش عوض شه.. یبار واسم آورد گفت بزار توو آفتاب رنگش عوض شع.. گذاش ...

😄😄

من تو فریزر نگه می‌دارم... حالا میخوای یکی رو بذار فریزر ببین چطوره... اگه دیدی خوبه بقیه رو هم بذار

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
همشو میزارم پَ مرسی گلی

نوش جووونت 

همشو میزارم پَ مرسی گلی

یه مقداری هم میتونی دون کنی.. بریزی توی یه شیشه

بعد آب جوش خنک رو نمک بریزی توش خوب حل کنی... بعد بریزی روی غوره ها... ترشی شور غوره... وای اونم خیلی خوشمزه اس😋😋

اوووه چ باحاال... زودتر میگفتی😐

الان یادم اومد😄😄

چرا مادرشوهرم میگه بزار توو آفتاب رنگش عوض شه.. یبار واسم آورد گفت بزار توو آفتاب رنگش عوض شع.. گذاش ...

ما هم میزاریم جلو،افتاب،قشنگ رنگش قرمز شرابی میشه ،چرا بوش بد میشه،اتفاقا اونوقت رسیده و جاافتاده میشه

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
اوووه چ باحاال... زودتر میگفتی😐

تو با چ لباسی رفتی سونو کردی همسرتم بود؟؟؟ چی تنش بود کلا شرح ماوقع بده

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

تو با چ لباسی رفتی سونو کردی همسرتم بود؟؟؟ چی تنش بود کلا شرح ماوقع بده

یادت اوومد😲😲😲من شلوار مشکی مانتو مشکی،، شال طوسی کتونی طوسی... 

اره همسرمم بود،،، شلوار کتان مشکی کتونی مشکی سفید بلوز زرشکی بود فک کنم.. بغلو رو صندلی نشسته بود دستمم گرفته بود

یادت اوومد😲😲😲من شلوار مشکی مانتو مشکی،، شال طوسی کتونی طوسی...  اره همسرمم بود،،، شلوار کتا ...

موهات صافه؟؟ بالا زده بودی یا کج

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن