2777
2789
شماره شخصیمو واستون گذاشتم میگم بیاین تو واتساپ نازم واسم میکنید ؟  واسه اینجور مواقع هست  ...

ساناز درخواست حذف تاپیک بده والا هرکسی مختاره هر نظری بده ما تو دنیا واقعی هم میایم نظر میدیم اینجا ک مجازیه جای خودشو داره

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه شما هر طوری ک میخوای و دوس داری فک کن  تقصیر منه ک این فضارو براخودم دردودل دونستم وحرف د ...

اولا من گفتم که با وجود اینکه حرفات تناقض داره و نمیشه راست و دروغتو تشخیص داد با اینحال حتی اگه فرضو بزاریم بر اینکه راست گفتی بازم کارت اشتباه بوده که اینجا مطرح کردی،دوما این کار شما هم غیر شرعی هم غیر عرفی هم غیر اخلاقیه ولی من با اینحال میگم اینکه شما همچین کاری کردی به ما ربطی نداره و هرکسی مسئول اعمالِ خودشه ولی اینکه تو همچین فضایی که خیلی هم تاثیرگذاره مطرح کردی کار درستی نیست چون واقعا از این کارِ شما میشه در جهتِ خیلی منفی تری استفاده کرد و ممکنه افرادی باشن که به سرشون بزنه و همین کارو در جهتِ خلافی انجام بدن و یا حتی اگه مثل شما با همسر خودشون همچین کاری بکنن شما در نظر بگیر که شاید  هر مردی واکنشش مثل شوهر شما نباشه و باعث خراب شدن یه زندگی بشه این کار

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
باشه شما هر طوری ک میخوای و دوس داری فک کن  تقصیر منه ک این فضارو براخودم دردودل دونستم وحرف د ...

بله درسته اینجا فضای درد و دله فضای ترویجِ کارهای اشتباه نیست،مجازی بشدت تاثیر گذاره شما ندیدی یکی از بچه های تاپیک زمانی که گفتی چطوری باردار شدی گفت منم همسرم راضی نیست خوبه همین کارو بکنم؟میدونی این یعنی چی؟یکم رو حرفایی که میزنی و رو حرفایی که من زدم فکر کن 

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
مگه شما استغفرالله خدایی؟  برام مهم نیس....ک حالت چجوری بشه...مهم اون بالایی هس ک جواب شماهایی ...

من خدا نیستم ولی بنده خدا هستم خدا هم گفته هرجا خطا دیدی امربه معروف ک نهی از منکر کن منم همینکارو کردم،بله دقیقا برات مهم نیست که حالِ مخاطبت چجوری بشه که براحتی و با افتخار از کاری که کردی حرف میزنی بدون اینکه عواقبشو در نظر بگیری،به من ربطی نداره شما چطدر باردار شدی ولی بعنوان یه انسان حالم بد میشه ازینکه همچین کارایی رواج پیدا کنه،اینکه شما تو چه شرایطی بودی که همچین تصمیمی گرفتی رو من کاری ندارم ولی نسخه ای که برا زندگیِ شما پیچیده شده شاید برا زندگیِ یه نفر دیگه حکمِ مرگِ زندگیش باشه

اولا من گفتم که با وجود اینکه حرفات تناقض داره و نمیشه راست و دروغتو تشخیص داد با اینحال حتی اگه فرض ...

منم نگقتم ک شما باورکنین همین ک خودم میدونم راسته کافیه

شما هیچ میدونی غیر شرعی ینی چی؟ینی از نامحرم اینکارو بکنی.....ک خدافقط قضاوت میکنه بااین حرفاتون

امرب معروف هم جایی میکنن ک کار غیر شرعی باشه

اینو میدونم ک اره گفتنش خوب نیس....تقصیر خودمه ک گفتم ادم نباید هرحرفی رو توهرجایی بگع واعتماد کنه

ولی توهم کارت بد بود ک حرفایی ک توخصوصی بهت گفتمو اومدی توی عمومی میگی اونجا ک کسی نبود...یکی باید شما روامر ب معروف بکنه ک یاد بگیرین ابروی بنده ی خدایی روجلوی ادمای دیگه نبرین....اومدی توی تاپیک میگی دارم ازش حرف میکشم واکنش شوهرشو میپرسم؟ ببین کار توغیر اخلاقیه یامن؟تویی ک میگی حالت بدمیشد پس حق نداشتی توخصوصی ازمن سوال شخصیم روبپرسیم

یه کلام خدا ناظره فقط هیچی نمیگم 

دوم اینکه قرار نبود این حرفم جایی مطرح بشه.....من حتی میپرسیدم پاکم میکردم ک کسی نبینه ک بعدش همه پیگیرشدن گفتم

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
بله درسته اینجا فضای درد و دله فضای ترویجِ کارهای اشتباه نیست،مجازی بشدت تاثیر گذاره شما ندیدی یکی ا ...

حالا هرکسی هرحرفی رواینجا میگه برین ب اونابگین این حرفاتون رو

من اونموقع توی شرایط احساسی بودم واینکه قرارم نبودبگم ب غیر اون تاپیک جایی هم نگفتم دیگه....اونموقع پیگیر شدن وب اونایی ک منتظر بودن خواستم امید بدم ک خدا بخواد میشه بهش ایمان بیارن

من خدا نیستم ولی بنده خدا هستم خدا هم گفته هرجا خطا دیدی امربه معروف ک نهی از منکر کن منم همینکارو ک ...

منم هیچ کاری رورواج ندادم خداروشکر 

بله نیستی ‌پس قضاوت نکن کسی روامر ب معروفم توی کار غیر شرعی میکنن ن براکسی مثه من بااین حال ای یوای هم باید غیرشرعی باشه ب گفتت

خدا ب هرانسانی عقل داده ک شرایط زندگیشو بسنجه وخوب یا بدوبتونه تشخیص بده من چاقو زیرگلوی کسی نزاشتم  هرکس مایله هر طور ک زندگیش خوب بشه تلاش کنه...کسی ک میدونه حکمش مرگه نباید اینکارو بکنه درضمن دنیا هم شهر هرت نیس هزار تاآزمایش دی ان ای وجود داره برااثبات وجود حرف طرف.....خاک توسر مردی ک ب زنش شک بکنه ازهمون اولش طلاق بگیرن بهتره تواین شرایط

اکثر مواقع شوهرا که مخالف بچه ان مخصوصا تو این شرایط بد اقتصادی بچه ناخواسته رو قبول نمیکنن یا همسرشون مجبور به سقط میکنن یا اگه بمونه تا مشکلی پیش بیاد میگن این بچه رو نمیخواستیم که نمونه شو دیدم بچه ۱۸ سالشه خطایی میکنه میگن تو ناخواسته بودی ، خب ضربه روحی بزرگی به خود بچه و مادره ، بعضی خانواده ها فرهنگای متفاوتی دارن ، 

یه نکته ای که باعث تناقض شد این بود کسی که اینکار کرده یعنی شوهرش خیلی خیلی مخالف بوده ، ولی بعد شما گفتی همسرتون خوشحال شد، 

به هر حال اینجا فضای مجازی هست و آدما حکم مجازی بودن دارن . 

البته این نکته رو بگم خیلی از بچه های ناخواسته عزیز خانواده شون میشن .

فاطی من کاری به سرنگ جادویی ت ندارم عزیزم ولی  فقط لطفا بگو تاپیک رو چطوری پیدا کردی ؟  ...

اره خواب دیدم همین جمع پشت سرم غیبت میکنن اومدم گشتم پیدا کردم من حس ششمم خیلی قویه همه نقشه هاشونو میدونستم  خودمم باهاشون بازی کردم تا ثابت کنم ک دروغ نگفتم بازم حرفی سوالی بود تااخرش هستم وجواب میدم

من بهتون زدن بلدنیستم ازخداترس دارم

وگرنه مثل بعضیا میتونستم  راحت دروغ و تهمت بزنم بگم اعضای تاپیک لوداده اینجا رو...ولی خدابالای سرمه هیچ وقت دروغ نمیگم

اکثر مواقع شوهرا که مخالف بچه ان مخصوصا تو این شرایط بد اقتصادی بچه ناخواسته رو قبول نمیکنن یا همسرش ...

من خودم شرایط زندگیمو میدونستم ک اینکارو کردم همسرم کسی نیس ک این حرفاروبگه خیلی خوشحال شد بیشتر ازمن ک اینم ازخداس خدا بخواد بدون هیچ ناهمواری راه روبرات هموار وصاف میکنه

من همسرم راضی شده بود حتی اومدم تاپیک پرسیدم گفتم کاش حامله نشم پشیمونم میخوایم ازتیرماه رژیم بگیریم...ولی حکمت خدا بود ک بازم شاکرشم

منم هیچ کاری رورواج ندادم خداروشکر  بله نیستی ‌پس قضاوت نکن کسی روامر ب معروفم توی کار غیر شرع ...

بحث شک و خیانت نیست ، من دوستم ناخواسته باردار شد تلاش کرد سقط کنه ، نشد بعد با شوهرش شدید دچار اختلاف و مشکلات مالی شد الان ده سالشه، میگه تو هر دعوایی میگه من بچه رو نمیخواستم اگه این نبود ما طلاق میگرفتیم،

به نظرم این بحث ادامه ندید چون برداشت ها و دیدگاه متفاوته . 

بحث شک و خیانت نیست ، من دوستم ناخواسته باردار شد تلاش کرد سقط کنه ، نشد بعد با شوهرش شدید دچار اختل ...

درسته هرکسی مثل هم فک نمیکنه 

والا من بحثی نداشتم همون تاپیک همه چی تموم شده بود

ک این تاپیکو دیدم ‌پشت سرم غیبت کردن باید جوابشونو میگرفتن اینم خواست خدا بود قربونش برم همیشه همه جا هوامو داره نمیزاره حق بنده ای پایمال بشه

درسته هرکسی مثل هم فک نمیکنه  والا من بحثی نداشتم همون تاپیک همه چی تموم شده بود ک این تاپیکو ...

ناراحت نباش ، برای همه علامت سوال ایجاد شد ، همه میخواستن ابهاماشون رفع بشه و تو جمع نگفتن که کدورتی پیش نیاد و مشکلی برای تایپیک پیش نیاد.

من رک میگم برای خود منم ابهام ایجاد شد و دوست داشتم نتیجه کار ببینم چی میشه.