2777
2789
اصن هرکی ریپ بزنه مامان بدیه

باشه😂شما ک باور نکردین😀

بهت میاد دختر منطقی باشی نمیدونم قضیه چی شد ک واقعا این همه حرف پشتم شد😔💔

تقصیرشمانیس من ازاول شانس نداشتم حتی تومجازی اینش برام جالب شد

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
باشه😂شما ک باور نکردین😀 بهت میاد دختر منطقی باشی نمیدونم قضیه چی شد ک واقعا این همه حرف پشتم شد😔 ...

گلم من کاری ندارم... هرکی توی هر شرایطی شاید هرکار عاقلانه و یا غیر عاقلانه ای ازش سر بزنه

بچه ها میگن کاش نمیگفتی روشتون رو، چون ممکنه بدآموزی داشته باشه... که من کاملا موافقم باهاشون

بعدم اینکه بهتر بود اول با همسرت حرف میزدی منطقی، راضیش میکردی.. اونجوری لذتش برای هردوتون بیشتر بود...

بعدم روشتون یه ذره غیر قابل باوره، خودتو بذار جای بچه ها.. از دید اونا به قضیه نگاه کن... ببین حق دارن یا نه...

که به نظر من حق دارن...

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من کاری ندارم... هرکی توی هر شرایطی شاید هرکار عاقلانه و یا غیر عاقلانه ای ازش سر بزنه بچه ها م ...

من ازاولشم نخواستم بگم حتی ماه قبل توتاپیک پیام دادم وگفتم ولی بعدشم پاک کردم تاکسی نخونه وقضاوتم نشم....ولی بعدش ک بی بی زدم وخواستم خ‌خوشحالیم روجار بزنم ویه نمونه ازمعجزه خداروبگم ب اونایی ک‌منتظر بودن خواستم امید بدم ک خدا بخواد میشه حتی ب طور غیرقابل باور ک برامن شد

اگه هرکسی جای من بود اینکارومیکرد درهرحال کاری ب اینش ندارم...فقط دردودل کردم ک بازم پشیمونم کاش ادم انقد دلش صاف نباشه ک همه رومثه خودش ببینه...چون من کسیوقضاوت نمیکنم فک کردم برامنم اینطوری میشن

شمابرو پستای ماه قبل توی تاپیک روبخونی متوجه میشی ک پیام دادم وپاک کردم وچن نفرم ج دادن....حتی مرضیه هم گف درصد بارداریت کمه بااین روش...ک منم بعدش بهش گفتم پری نشدم وبی بی زدم مثبت شد توتاپیک گفتن بهمون خبر بده اوضاعت رو

ک همش نقشه بود ک معجزه ی خداروب تمسخر بگیرن واقعا نمیدونم چی بگم

من ازاولشم نخواستم بگم حتی ماه قبل توتاپیک پیام دادم وگفتم ولی بعدشم پاک کردم تاکسی نخونه وقضاوتم نش ...

بله منم یادمه.. بودم اون روز که میام دادین...

ولی گفتی چون ادم منطقی هستم... منم دارم با منطق جوابت رو میدم...

حالا ان شاالله که خیره...

اگه دعوام نمیکنی و داد و بیداد نمیکنی و نفرین نمیکنی... والا منم تو سونوت هیچی ندیدم... دکتر نگفت فقط ساک هست، برو تا ۷ هفته؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بله منم یادمه.. بودم اون روز که میام دادین... ولی گفتی چون ادم منطقی هستم... منم دارم با منطق جوابت ...

خداروشکر ک شما هم بودین

ن خان وم منم اهل دعوا ودادونفرین نیستم فقط اینش بدبود ک بااون همه حرف  وشاهد بعضیا میگن باور نکردیم ک بازم کاری ندارم

توی سونو نوشته ک ساک حاملگی رویت شد اگه هستی  ازنوشتش عکس بفرستم ببین باعکس زیرش

اینم عکس ک بالاگذاشتم

حالا باورتون بشه ک من ن کسیو سرکار گذاشتم ن چیزی 

عکساروهم گذاشتم ک ثابت بشه

دکترمم برا۱۶ ام نوش برا قلبش گف یکم دیر تربرو ازروزی ک سونو گفته

ک میرم باورتون نشه بازم عکس میزارم 

بله منم یادمه.. بودم اون روز که میام دادین... ولی گفتی چون ادم منطقی هستم... منم دارم با منطق جوابت ...

قاصدک اگه حرفامو باور کردی...ببین میدونی جنین کدوم طرف منه؟راست یاچپ؟

من ازاولشم نخواستم بگم حتی ماه قبل توتاپیک پیام دادم وگفتم ولی بعدشم پاک کردم تاکسی نخونه وقضاوتم نش ...

سلام ، پیش خودتونم میگم که خدایی نکرده غیبت نباشه . وقتی تو گروه گفتید واقعیتش من یه جور شدم زیاد خوشم نیامد ، ولی چون تو گروه زیاد حرف نمیزنم چیزی نگفتم ، من خودمم مثل شما میخواستم برای بچه دوم همسرم گول بزنم یکی دوبار بعد پریود رابطه داشتم و بهش میگفتم که احتمال بارداری نیست ولی خدا خواست نشد ، خودش رضایت داد برای بچه دوم ، چون من فک میکنم بارداری و بچه داری باید رضایت دو طرف باشه، همکارای من به من میگفتن به شوهرت بگو قرص میخورم اینجور گولش بزن ، شما چرا اینکار نکردی؟

میگ تو شخصیم نیومده پس این چیه😑 اخه من درخواست دوستیم محدود میشه منم بد جواب ب هرکی لغو دوستی میزنم ...

من ب شما درخواست دوستی  دادم اینو هم توی جایی انکار نکردم 

فقط من اون شخصی ک گفتی نبودم  وحتی سوالم نپرسیدم ازت

اینم نوشته که ساک و کیسه زرده هست اما رویان نیست

mzar هم گفت جنین معلوم نیست، شما ناراحت شدی

سلام ، پیش خودتونم میگم که خدایی نکرده غیبت نباشه . وقتی تو گروه گفتید واقعیتش من یه جور شدم زیاد خو ...

منم فک نکردم ک بشه...همسرم هم راضی شده بود دیگه ک خواست خدا بود وباردارشدم

اینم نوشته که ساک و کیسه زرده هست اما رویان نیست mzar هم گفت جنین معلوم نیست، شما ناراحت شدی

اون منو ب تمسخر گرفته بود الان دارم پستای قبلشو میخونم ک نوشته دارم اروم آروم ازش واکنش شوهرشو میپرسم وازاین حرفا...باید بهش بگم واقعا جای خجالت داره ب خدا سپردمش

قاصدک توبگو من ب این حرفش چی بگم ک نگی نفرین بودواینا

اون منو ب تمسخر گرفته بود الان دارم پستای قبلشو میخونم ک نوشته دارم اروم آروم ازش واکنش شوهرشو میپرس ...

ببین گفتم که بچه ها حق دارن باور نکنن... راستش منم خیلی باور ندارم... اما از نظر من همه راست میگن، مگر اینکه خلافش ثابت بشه