2777
2789

شماره واتساپم 

0046766359456

شماره واتساپ من هست . 

تو شخصی عکس از پروفایل نی نی سایت بدید که متمعن بشم خودتون هستید  تا گروه رو گلچین کنیم تو واتساپ . 

اونجا هم میشه وویس داد فیلم آموزشی فرستاد عکس داد راحت و مهمتر از همه حرف زد . 

حالا هر چی نظر جمع باشه . 

♥️
شماره واتساپم  0046766359456 شماره واتساپ من هست .  تو شخصی عکس از پروفایل نی نی سایت ب ...

ساناز من واتس آپم خیلی شلوغه.. 

هر پیام رسانی که بگید اعم از بیسفون، گپ ،ای گپ، سروش، سروش پلاس،ایتا،شاد، تلگرام در خدمتم😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادم رفته بود این تاپیک رو 😂😂😂 اقا نگفتید کاربر سرنگ جادوی میاد پیام میخونه دیگه نمیاد تاپیک که ...

چه مچ گرفتنی خانومی؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
چه مچ گرفتنی خانومی؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

فاطی خانوم ما بچه و خنگ که نیستیم عزیزم که میخوای مارو سرکار بزاری اکثرا ازت بزرگ تریم،اولا حرفات خیلی خیلی تناقض داره که اصلا دلیلشو نمیفهمم،دوما حتی اگه راست گفته باشی بازم چون کار درستی نکردی و یه کار زشت و غیر عادی انجام دادی حداقل تو این فضا بیان نکن چون واقعا بدآموزی داره کاری که کردی

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
فاطی خانوم ما بچه و خنگ که نیستیم عزیزم که میخوای مارو سرکار بزاری اکثرا ازت بزرگ تریم،اولا حرفات خی ...

باشه شما هر طوری ک میخوای و دوس داری فک کن 

تقصیر منه ک این فضارو براخودم دردودل دونستم وحرف دلمو ک کسی ازش خبر نداشت باادمایی مثل شما درمیون گذاشتم....عب نداره منم هر کی ک منو قضاوت کرده وپشت سرم حرف زده میسپارمش ب خدا ک ب زمین گرم بزنتش تااین لحظه ب یادش بیفته حرفی ندارم جزاین ک اون بالاییه قربونش برم خودش میدونه چجوری جواب بده

[QUOTE=197529230]فاطی خانوم ما بچه و خنگ که نیستیم عزیزم که میخوای مارو سرکار بزاری اکثرا ازت بزرگ تریم،اولا حرفات خی ...[/QUOTE

درضمن من کار غیر شرعی انجام ندادم توهم استغفرالله خدانیستی ک بخوای بگی چی خوبه چی بد پس اونموقع روش ای یوای یا ای وی اف هم باید غلط باشه ک اینطور نیس یکم روسطح اطلاعاتتون کار کنین

شما ک حرف منو باور نکردی پس کارت اشتباه بود ک ازمن  وعکس سونو خواستی  ومنم توخصوصی باهات دردو دل کردم منم میسپرمت ب خدا 

هرچی بوده از همسرم بوده ب کسی هم ربطی نداره چون خیلیا هنوز سوزش دارن سراین قضیه چون خدارونمیشناسن فک میکنن امکان چنین چیزی نیس مثل زمانای جاهلیت فک میکنن.....خدایی ک حضرت مریمو بدون همسر صاحب بچع کرد ب این فک کنین ن ب چرت وپرتا وخرافه های ذهن خودتون

درضمن کار شما اشتباه بوده ک تاپیک زدین وپشت سرمن غیبت کردین...بازم معجزه ی دیگه ی خدا توزندگیم بود ک اتفاقی تاپیکودیدم تا حق ب حق دار برسه قربون خدا برم 

[QUOTE=197529230]فاطی خانوم ما بچه و خنگ که نیستیم عزیزم که میخوای مارو سرکار بزاری اکثرا ازت بزرگ ت ...

ما تاپیک رو واسه حرف زدن پشت سر شما نزدیم... ما خواستیم حرفای متفرقه مون رو اینجا بزنیم که مزاحم بقیه نشیم... 

ترسی هم از کسی نداریم... وگرنه توی تلگرام گروه میزدیم

ان شاالله اگه راست گفتین موفق باشید

اگر هم دروغ گفتین، خدا بزرگتون کنه که بچه بازی درنیاید

بچه نیستیم که همو بزنیم به زمین گرم یا آینه بگیریم برا هم

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
ما تاپیک رو واسه حرف زدن پشت سر شما نزدیم... ما خواستیم حرفای متفرقه مون رو اینجا بزنیم که مزاحم بقی ...

برام مهم نیس کی چی فک کنه ک حرفم راسته یادروغ هرچی باشه اولا ب خودم مربوطه ثانیا راسته ب کسی هم ربطی نداره زندگی خصوصی منه البته من نباید حرفمو ب هرکس و ناکسی میگفتم فقط خداس ک لیاقت رازای مارو داره

ب کسی ک حرف ناحق وقضاوت بیجا بکنه سپردمش ب خدا هرکسم هرطور دوس داره فک کنه بچگانه یابزرگانه

برام مهم نیس کی چی فک کنه ک حرفم راسته یادروغ هرچی باشه اولا ب خودم مربوطه ثانیا راسته ب کسی هم ربطی ...

ان شاالله خدا براتون حفظش کنه...🤲

خوش آمدید 

ما ناکس هستیم، لیاقت هم نداریم... خداروشکر زودتر متوجه شدید

ان شاالله خدا براتون حفظش کنه...🤲 خوش آمدید  ما ناکس هستیم، لیاقت هم نداریم... خداروشکر زودت ...

خب پس حرفی نمیمونه لطفا ریپ نزنین نمیخوام همکلامتون شم....

خب پس حرفی نمیمونه لطفا ریپ نزنین نمیخوام همکلامتون شم....

باشه ریپ نمیزنم...

شما هم پیامم رو خوندی ریپ نزن

من نمیزنم شمام نزنین

پ چرا زدی؟😄

خواستم منم بگم نمیزنم😀بازم ک شما زدی

اصن هرکی ریپ بزنه مامان بدیه