2777
2789
دقیقا از همین راه دارم وارد میشم ببینم چی دستگیرم میشه،درخواست داد قبول کردم حالاببینم میاد خصوصی چی ...

😂😂

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

@sani_nini  

@mzar  

@berkejooon  

@رکسانام  

بچه ها یه دوره ی بارداری و زایمان ثبت نام کردم... خیلی عالی بود... مجازی... یه ماما هست که برگزار میکنه... ۸ جلسه.. خیلی مفید بود... قراره از ۵م دوره جدیدش رو شروع کنه... اگه دوست داشتین شرکت کنید، واقعا اطلاعات خوبی بدست میارید

پیج اینستا هست اسمش دهکده مامایی هست

@dehkade_mamaie

به نظرم حتما شرکت کنید... بعدش هم دوره‌ی مراقبت از نوزاد داره

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sani_nini     @mzar     @berkejooon     @رکسانام   &nb ...

در مورد چی صحبت میکنه قاصدک؟

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
در مورد چی صحبت میکنه قاصدک؟

تغذیه

ورزش

تغییرات هورمونی 

تغیبرات روحی و روانی در بارداری هم زن و هم شوهر

زایمان

شیردهی

و.....

خیلییی جامع بود به نظرم.. واسه ما که هیچ تجربه ای نداریم.. خیلی عالی بود... تا سه روز بعد از هر جلسه هم میتونین هر سوالی داشتین بپرسین، جواب میده

تغذیه ورزش تغییرات هورمونی  تغیبرات روحی و روانی در بارداری هم زن و هم شوهر زایمان شیردهی ...

الان رفتم فالوش کردم فردا پیگیرش میشم،مرسی که اطلاع دادی😘😘

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
الان رفتم فالوش کردم فردا پیگیرش میشم،مرسی که اطلاع دادی😘😘

خواهش میکنم😘😘

من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم...  حیفم اومد به شما هم نگم

قیمتاش نسبت به جاهای دیگه خیلی مناسب تره

خواهش میکنم😘😘 من که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم...  حیفم اومد به شما هم نگم قیمتاش نسبت به جاها ...

قاصدک باور میکنی انقد فکرم مشغوله که تمام برنامه هایی که برا بارداری داشتم رو بیخیال شدم؟میخواستم ورزش های دوران بارداری رو برم هزارو یه برنامه برا بچه ام داشتم آتلیه نیخواستم برم خرید نکردم و خیلی چیزای دیگه،فقط دارم روزارو میشمارم و بخدا به زور کارای روزمره مو انجام میدم اصلا خس و حال هیچی ندارم،میگم راستی تو تکونای پسرتو حس میکنی؟

قاصدک باور میکنی انقد فکرم مشغوله که تمام برنامه هایی که برا بارداری داشتم رو بیخیال شدم؟میخواستم ور ...

اولا ورزش رو گفت باید با اجازه ی دکتر انجام بدین... منم از دکتر پرسیدم... گفت بعد از انومالی بهت میگم اجازه داری یا نه

دوما آتلیه هنوز زوده، بذار تا فسقل خانم بزرگتر بشه که عکسا قشنگ بشن

سوما همه ی برنامه هات رو انجام بده چون هیچ اتفاق بدی قرار نیست بیفته

چهارما نه هیچی حس نمیکنم😄 تازه ۱۷ هفته و دو روز  هستم... شاید دو سه هفته دیگه

اولا ورزش رو گفت باید با اجازه ی دکتر انجام بدین... منم از دکتر پرسیدم... گفت بعد از انومالی بهت میگ ...

از دکترم نپرسیدم برا ورزش گفتم میرم کیلینیک مادر برا ورزش دیگه خودش میگه شرایطشو دارم یا نه،ولی حالا که گفتی از دکترم حتما میپرسم،برا آتلیه هم الان خواستم برم ولی خب باید برنامه ریزی کنم که تا الان هیچ کاری نکردم،

میگم مطمینی ۱۷ هفته و ۲ روزی؟باتوجه به ان تی که رفتی فک کنم از من بیشتر بودی یا نه؟

منم هیچی حس نمیکنم ترسیدم گفتم بپرسم ببینم تو حس میکنی یا نه،آخه دختر عموم تو ۱۶ هفته که رفت گفت شکمم نبض میزنه داره کم کم حرکاتش شروع میشه،جفتت چیه؟

از دکترم نپرسیدم برا ورزش گفتم میرم کیلینیک مادر برا ورزش دیگه خودش میگه شرایطشو دارم یا نه،ولی حالا ...

اره حتما از دکتر بپرس، چون با توجه به طول سرویکس سرویکس این چیزا اجازه ورزش میدن... توی برنامه ی نی نی پلاس ۱۷ هفته و ۳ روز نوشته...

بعضیا از ۱۶ هفته حس میکنن... ولی کلا میگن از هفته ی ۲۰ تا ۲۶ حرکاتش مشخص میشه.. توی کلاس بهمون گفت

دیگه انومالی نرفتی؟

جفت هم قدامی هست

دستت دردنکنه عزیزگل... میرم حتتتتتما

قربونت😘 آره حتما برو.. تو هم مثل من خیلی چیزا یاد میگیری... برای من که خیلی مفید بود

اره حتما از دکتر بپرس، چون با توجه به طول سرویکس سرویکس این چیزا اجازه ورزش میدن... توی برنامه ی نی ...

آنومالی رو گفتم حواب آزمایش بیاد که ببرم دکتر که برام بنویسه چون دفه قبل که رفتم خودش چیزی نگفت خودمم انقد استرس آزمایشو داشتم یادم نبود بگم برام بنویسه،من خلفیه جفتم جفت قدامی میگن دیرتر متوجه حرکات میشن،ایشالا سالم باشن همه مادرا و نی نی هاشون

آنومالی رو گفتم حواب آزمایش بیاد که ببرم دکتر که برام بنویسه چون دفه قبل که رفتم خودش چیزی نگفت خودم ...

انومالی ۱۸ هفته باید بری فکر میکنم تا ۲۳ هفته... حالا بازم بپرس به وقت نگن دیر شده...

البته سلفری فکر میکنم کار انونالی رو هم میکنه... یه زنگ بزن مطب از منشی سوال کن ببین چی میگه...

آنومالی رو گفتم حواب آزمایش بیاد که ببرم دکتر که برام بنویسه چون دفه قبل که رفتم خودش چیزی نگفت خودم ...

البته الان که تیکرت رو دیدم انگار همسن هستن جوجه ها😄

چرا من فکر میکردم جوجه ی شما بزرگتره؟😄