2777
2789
پَ دست بده پا بهترههههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 آره پا بهتره🤣🤣🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

@حورا1400 سلام.. کجایی که خبری ازت نیست؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@shokoofe_sooratim شکوفه کجایی؟ نکنه گوشی رو گذاشتی کنار بخاطر دخملی؟🤣🤣

@حورا1400   سلام.. کجایی که خبری ازت نیست؟

سلام قاصدک جون خوبی عزیزم؟

بدجور درگیر تصحیح برگه های مجازی😫 و ثبت نمرات در سامانه هستم😑 گذاشتم روی هم جمع شده الان خیلی زیاده مگه تموم میشه ایشششششش☹ این قسمت تدریس الان که مجازی شده خیلی سخته فکر کنید برگه حدود ۴۰۰ دانش آموز که هر کدوم حداقل ۲ صفحه هست اونم از روی عکس و توی گوشی بخوای تصحیح کنی

خلاصه که فعلا هر چی خوش بودم ایام امتحانات بچه ها الان داره از دماغم در میاد😅

@shokoofe_sooratim   شکوفه کجایی؟ نکنه گوشی رو گذاشتی کنار بخاطر دخملی؟🤣🤣

سلام علیکمممممم، نه بابا عزیزم ماشالله نی نیم بزرگ شده الان چند روزه نفسم میگیره اذیت میشم واسه همین کلافم😔

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
سلام قاصدک جون خوبی عزیزم؟ بدجور درگیر تصحیح برگه های مجازی😫 و ثبت نمرات در سامانه هستم😑 گذاشتم ر ...

واااییی خدا قوووت... تدریس یه طرف، تصحیح یه طرف... 

واقعا خدا اجرتون بده😅

سلام علیکمممممم، نه بابا عزیزم ماشالله نی نیم بزرگ شده الان چند روزه نفسم میگیره اذیت میشم واسه همین ...

به شیوه ی اون خانومه گفتم😄😄 همون که تذکر داده بود😄

ای جوونم عزیزم... ماشاالله بهش😍😘 مراقب خودتون باش

به شیوه ی اون خانومه گفتم😄😄 همون که تذکر داده بود😄 ای جوونم عزیزم... ماشاالله بهش😍😘 مراقب خودت ...

😂😂😂

مرسی فدات شم قربونت 😘😘

دو سه روزه درگیر ثبت نام پسر کوچیکه هستم رانندگی هم نمیتونم بکنم مجبورم یکم پیاده روی کنم پاها و کمرم دیگه جوابگو نیست تا اخر هفته هم همینجوری الافم و کلی کار🤕🤕🤕

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
😂😂😂 مرسی فدات شم قربونت 😘😘 دو سه روزه درگیر ثبت نام پسر کوچیکه هستم رانندگی هم نمیتونم بکنم م ...

😘😘😘

به سلامتی... 

آره سخته، هم رانندگی هم پیاده روی.. کاش با آژانسی، چیزی بری... اما برگشتی تمام لباساتو بنداز تو لباسشویی

😘😘😘 به سلامتی...  آره سخته، هم رانندگی هم پیاده روی.. کاش با آژانسی، چیزی بری... اما برگشت ...

اخه انقدی راه نیست که اژانس یگیرم من کلا راه نمیتونم برم چند وقته

دارم فقط خودم کنترل میکنم تو تاپیک اقدام هیچی نگم ولی نمیشه😑

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

@sani_nini  

فقط دارم خودم کنترل میکنم ب این دختره تو تاپیک چیزی نگم😑 تو ک خودت اونروز بودی 

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن 

@ghasedakkkk قاصدک جان شما اونروز بودین ک این دختره تو تاپیک برای اولین بار پیام داد همین ک بارداری با سرنگ داشت؟

@ghasedakkkk   قاصدک جان شما اونروز بودین ک این دختره تو تاپیک برای اولین بار پیام داد همین ک ...

آره بودم

آره بودم

یادته بهم گفت درخواست دوستی داده ؟؟؟ میگم میدونی کدوم صفحه بوده؟؟؟ من انقدر اعلاناتم زیاده ک نمیتونم ۱۰۰۰صفحه ببینم ک کدوم صفحه هست