2777
2789
عنوان

وکیلم سوالی دارید در خدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه توی یک مجتمع ۲۴ واحده ۳ واحد راضی به فروش یا مشارکت نباشن ، ساختمون فرسوده س ، تکلیف چیه ؟

اگر تامین دلیل بگیریو و کارشناس در نظریه خود اخطار ریزش و ... و خطر جدی رو بدهد با همون تامین دلیل دادخواست مبنی بر فروش داده بشه

کسی که پروندش سیاسی هست تا چ حد امکان آزادیش با وثیقه هست ؟؟اتهامش همکاری با خارج ...ک واقعا اینطور ...

امکان آزادیش بر طبق سابقه ایشون و جهات تخفیف میسر هست و همچنین نظر هیات سازمان زندانها و قاضی اجرای احکام مهم هست در هر صورت باید ببینید شامل جهات تخفیف اگر میشوند درخواست رو از دفتر رندان به شعبه بدهند

کسی کصیغه کرده باشه امامحضری نباشه با برگه صیغه نامه میتونه مهریه بگیره یا بهش مهریه تعلق نمیگیره؟

بله ثبت ازدواج از جهات شکلی ازدواج میباشد و ارتباطی با ماهیت ازدواج ندارد میتوانید مهریه رو مطالبه کنید

امکان آزادیش بر طبق سابقه ایشون و جهات تخفیف میسر هست و همچنین نظر هیات سازمان زندانها و قاضی اجرای ...

سابقه نداشته تا بخال هیچ پرونده ای نداشتن .

.ممنون از شما دوست عزیز

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اگر تامین دلیل بگیریو و کارشناس در نظریه خود اخطار ریزش و ... و خطر جدی رو بدهد با همون تامین دلیل د ...

تا حدودی راهشو میدونم

میخام ببینم احتمال داره نتونیم تامین دلیل بگیریم ؟ سخت گیرن ؟

چه مدت زمان میبره ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
شوهرم نه اهل زندگیه نه میاد طلاق خیانت کرده پشیمونم نیس فردا میرم پیش وکیل چیکار کنم راهنمایی کنین س ...

رونوشت سند نکاحیه رو به محضری که ازدواج کردین مراجعه و دریافت کنید با اجرا گذاشتن حقوق مالی میاونید اهرم فشاری برای همسرتون به وجود بیارید جهت طلاق اگر هم اموالی دارند که سندی است سریعا به همان دفتر ازدواج مراجعه کنید و درخواست اجرائیه نهریه بدهید بلافاصله اجرائیه به اداره ثبت میرود اونحا مراجعه کنید جهت توقیف اموال

تا حدودی راهشو میدونم میخام ببینم احتمال داره نتونیم تامین دلیل بگیریم ؟ سخت گیرن ؟چه مدت زمان میبره ...

اگر در کارشناسی مشخص بشه که خطر تخریب در حد این نیست که بخواهد موجبات فروش و تخلیه ملک را پدید بیاورد نمیتوانید رای بر فروش ملک بگیرید

مهریه گذاشتم اجرا

اکر دادخواست طلاق دادید و طلاق از سوی شما بود و نه توافقی موکل شما در هردو پرونده چه مهریه چه طلاق میتواند وکیل شما باشد.

اما اگر آقا راضی به طلاق شد و دادخواست طلاق توافقی مطرح کردید وکیل شما با وکالت مع الواسطه وکیل آقا میشوند و شما خود باید داخل جلسه شرکت کنید

رونوشت سند نکاحیه رو به محضری که ازدواج کردین مراجعه و دریافت کنید با اجرا گذاشتن حقوق مالی میاونید ...

خیلی ممنونم اگه طلاق از سمت من باشه چقدر طول میکشه جدا شم و اینکه با چن تا عکس چت یا عکس کسی نیس میتونم خیانتو ثابت کنم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
خیلی ممنونم اگه طلاق از سمت من باشه چقدر طول میکشه جدا شم و اینکه با چن تا عکس چت یا عکس کسی نیس میت ...

اگر آقا توافق نکنن و شما ۱۲ بند از شروط طلاق رو نداشته باشید به سختی میتونید طلاق بگیرید مگر اینکه برخی از شعب با بخشش تمامی حقوق مالی خانم اقدام به صدور حکم طلاق میکنن

اگر داخل برنامه های خارجی باشه خیر نمیتوان اثبات کرد زیرا سرورهای برنامه های خارجی قابل دسترسی در ایران نمی باشد و قرار منع تعقیب صادر میشود

بله وکیل از همه دانشگاه ها داخل همکاران داریم

بنظرت ارزش داره برم خیلی سخته تا بتونم کار کنم درسته؟

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.