2777
2789
دوستان عکس وسایل نی نی میخرید واسه ما هم اینجا عکسشو بگذارید ما هم ذوق کنیم و ایده بگیریم 🤗🤗🤗🤗

سلام کجایی تو دختر؟ خوبی؟ اذیت نیستی؟

من میخوام واسش با نمد یه کتاب آموزشی بدوزم... هر صفحه اش که آماده شد، عکسش رو میذارم اگه دوست داشتن دوستای دیگه هم بدوزن برای بچه هاشون... دست ورزی و مهارت آموزی هست

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی خوب بود بچه هاا قلبشم میزد دیدم.. ولی دکتر گفت اجازه ‌شنیدن نداری... درکل همه چیش عاالی😍😍😍

ای جوووونمممم.... مبارکهههه😍😍😍 خداروشکررررر🤲🤲

علت خونریزی مشخص نشد؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
سلام کجایی تو دختر؟ خوبی؟ اذیت نیستی؟ من میخوام واسش با نمد یه کتاب آموزشی بدوزم... هر صفحه اش که آ ...

ای جونم عالییییی میشه یاد ما هم بده . 

منم خوبم شکر . چه خبرها . معدم بهتر شده

♥️
ای جونم عالییییی میشه یاد ما هم بده .  منم خوبم شکر . چه خبرها . معدم بهتر شده

چشمممم حتماااااا

خداروشکرررر.. مراقب خودت باش

ن مشخص نیس... البته گف واسه جفته،نمیدوونم والله... بهرحال همه چی عااالی😃😃

ان شاالله که خیره... اگه جفتت پایینه خیلی مراقبت کن تا یواش یواش بره بالا... حتما از توالت فرنگی استفاده کن

واای توالت همسرم خرید، ولی خیلی سختمهههه😩

عادت میکنی...

منم پارسال پام شکسته بود، اصلا نمیتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم...دیگه داشتم عادت میکردم که گچ پامو باز کردم😅

عادت میکنی... منم پارسال پام شکسته بود، اصلا نمیتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم...دیگه داشتم عادت می ...

😂😂😂😂آخیییییی.. چرا من دوس دارم دستم بشکنهههه🤔😞.. 

دوسال پیش رفتم از داروخونه گچ خریدم، دستمو گچ گرفتم..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂آخیییییی.. چرا من دوس دارم دستم بشکنهههه🤔😞..  دوسال پیش رفتم از داروخونه گچ خریدم، د ...

دیوونه ای ااااا🤣🤣🤣

نه دست اصلا خوب نیست... آدم همه کاراش لنگ میمونه

پا بهتره، البته پای من نشکسته بود، فقط کشیده شده بود که دکتر گفت باید آتل گچی بگیری... ولی همون ۳ هفته هم کلی اذیت بودم... البته من باهاش راه میرفتم و کارای خونه رو انجام میدادم😄😄

دیوونه ای ااااا🤣🤣🤣 نه دست اصلا خوب نیست... آدم همه کاراش لنگ میمونه پا بهتره، البته پای من نشکس ...

پَ دست بده

پا بهترههههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣