2777
2789
از بیستم من دربه دررر دنبال نوبت گرفتن سونو هستم. پدررم دراومد، یا تعطیل بود سونو،، یا نوبت نمیدادن، ...

عجب بیشعورایین😕

خدا خیرش بده خواهرتو.. حالا کی میری سونو؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
زیادواضح نیست ولی من بازم میزارم

من که اصلااا متوجه نمیشم😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب بیشعورایین😕 خدا خیرش بده خواهرتو.. حالا کی میری سونو؟

اره واالله.. بهش میگم خونریزی دارم به گردنت.. میگه نوبتا پرن😂😂😂😂😂😂عجب زمونه ای شدااا.... فردا ساعت 5:30 ایشاالله

اخییی... چرا؟ مراقب خودت باش

نمیدونممم.. یهو دااغ میشم چندسااعت... میگم شاید عفونت داره بدنم.. حالا رفتم جواب سونو ب دکتر نشون دادم.. بگم آز بنویسه ببینم چیه.. یه بارداری همه دردو مرضا زدن بیرون😂😂

اره واالله.. بهش میگم خونریزی دارم به گردنت.. میگه نوبتا پرن😂😂😂😂😂😂عجب زمونه ای شدااا.... فردا ...

ان شاالله... اومدی از سونو خبرشو به ما هم بده😍😍

نمیدونممم.. یهو دااغ میشم چندسااعت... میگم شاید عفونت داره بدنم.. حالا رفتم جواب سونو ب دکتر نشون دا ...

😄😄

اگه عفونت داشته باشی، علامت داره، سوزش و خارش و ترشحات بودار و رنگی(سبز و زرد)... اگه اینا رو نداری، نگران نباش

ولی حتمااا آزمایش رو تاکید کن برات بنویسه

ن ندارم عزیزم.. اره ی چکاااپ کااامل باید بدم

خداروشکر.. ان شاالله که چیزی نیست😘

خداروشکر.. ان شاالله که چیزی نیست😘

قاصدک جون خوبی؟اونور نبودی فک کردم کلا نیستی،گل پسرت خوبه؟خودت خوبی؟

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
قاصدک جون خوبی؟اونور نبودی فک کردم کلا نیستی،گل پسرت خوبه؟خودت خوبی؟

خداروشکر... ممنون... خوبیم

تو خوبی؟ فسقل خانوم خوبه؟

آره اون ور فقط گاهی میام پیام ها رو میخونم‌.. کسی کارم داشته باشه صدا میزنه دیگه😄 

خداروشکر... ممنون... خوبیم تو خوبی؟ فسقل خانوم خوبه؟ آره اون ور فقط گاهی میام پیام ها رو میخونم‌.. ...

خداروشکر ایشالا همیشه خوب باشی،ما هم خوبیم خداروشکر

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏