2777
2789
خیلییییی گریه کرد 

عزیزززم😔😔

خب همین استرس و حالگیری الان کمک میکنه بهش؟

من درک میکنم، وقتی شوهرش راضی نیست، چرا اصرار کنه بعد  یه بحث و دلخوری پیش بیاد... خب همینم براش ضرر داره...

همین که خودش توکل به خدا کرده و امیدش به خداس و همه چی رو سپرده به خدا، پس اولا خود خدا مراقبشه، ثانیا خدایی نکرده، دورازجون اتفاقی بیفته هم ناراحت نمیشه...

هرکی هرچی بلده بگه، شاید بدردش خورد، در غیر اینصورت سرزنش کردن واقعا حال آدم رو بدتر می کنه 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مرضیه شخصیت دلسوزی داره . مثل یه دایه شده بود واسه بچه های تاپیک . یادمه واسه رززز هم خیلی نگران بود . که چرا رز دیر مسج داده در مورد تشکیل قلب بچش . 

میدونی مرضیه به خاطر راهنمایی که به بچه ها میکنه انگار یه حس مسئولیت همراه با ترس واسش به وجود اومده . نگران هست همش 

♥️
کلا مرضیه شخصیت دلسوزی داره . مثل یه دایه شده بود واسه بچه های تاپیک . یادمه واسه رززز هم خیلی نگران ...

خداخیرش بده

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

ولی کلا بعضیا شاید بی منظور.. اما حرفی میزنن دل طرف رو میشکنن...

مثلا یه بار داشتیم راجع به روزای اول بارداری حرف میزدیم.. یکی اومد گفت حرف نزنین ما دلمون آب میشه... خب منم ۶ سال بعد از ازدواجم بچه دار شدم، همه ی دوستام بعد از من ازدواج کردن و بچه دار شدن، پس باید باهاشون قطع ارتباط میکردم که چیه من بچه ندارم...

یا دوتا از بچه ها توی بیمارستان بودن داشتن درباره سقط حرف میزدن.. خدا میدونه تو دلم ما چه خبر بود

یا یکم حرف خانوادگی زدیم، خودمم پیشنهاد تاپیک جدا دادم، بعد اومده میگه آره برید یه جا دیگه سوال بعضیا جا میمونه

یا یکی اومد به شکوفه گفت انقد آنلاینی برای بچه ضرر داره

یا....

خب اگه انقد فاز منفی ندید، کسی نمیگه لالید

ولی کلا بعضیا شاید بی منظور.. اما حرفی میزنن دل طرف رو میشکنن... مثلا یه بار داشتیم راجع به روزای ا ...

😂😂 قاصدک اونکه گفت از شیرینی بارداریتون حرف نزنید ما دلمون آب میشه فکر کنم سانی بوداااا😂😂😂

که منم کلی قربون صدقه رفتم گفتم عزیزم من از اول بارداری هیچ شیرینی ندیدم بس که لک و خونریزی داشتم جز روز سونو جنسیت😂😂

که خدا این ماه شادش کرد و نی نی دار شد🥰

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
😂😂 قاصدک اونکه گفت از شیرینی بارداریتون حرف نزنید ما دلمون آب میشه فکر کنم سانی بوداااا😂😂😂 که ...

والا من یادم نمیاد کی بود، اسم ها تو ذهنم نمیمونه.... اما هرکی بود ان شاالله الان جز باردارها باشه...

ولی کلا از هر زاویه ای حرف زدیم یه عده اعتراض کردن

والا من یادم نمیاد کی بود، اسم ها تو ذهنم نمیمونه.... اما هرکی بود ان شاالله الان جز باردارها باشه.. ...

بابا همین سانی نی نی که عکسشو پروفایل گزاشته چون یادمه اینم گفت ماهایی که تو غربت هستیم و خانواده هامون دور هستن تنهایی خیلی سخته برامون🥺

الانم نی نی داره دیگه🥰

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بابا همین سانی نی نی که عکسشو پروفایل گزاشته چون یادمه اینم گفت ماهایی که تو غربت هستیم و خانواده ها ...

آره میدونم منظورت ساناز هست.. اما کلا میگم یادم نمیاد حرفایی که زده میشه گوینده اش کی بوده، مثلا همون که به شما گفت انقد آنلاینی و... شما گفتی این خانم بوده، من شناختمش...

خداروشکر

ان شاالله روزی همه منتظرا

آره میدونم منظورت ساناز هست.. اما کلا میگم یادم نمیاد حرفایی که زده میشه گوینده اش کی بوده، مثلا همو ...

اره من خاص هارو یادم میمونه😂

اونو از روی اون اسم کاربریش که حروفای لاتین پشت هم بود یادم موند 

سانی هم که تو خارج زندگی میکنه یادم موند

اره من خاص هارو یادم میمونه😂 اونو از روی اون اسم کاربریش که حروفای لاتین پشت هم بود یادم موند  ...

یکی دوتا دیگه هم هستن خارجن😄😄

فعلا که اعتراضات بیجا رفاقت ها رو بهم زد... هرکی هم جدید میومد شیفته ی همین رفاقت میشد

یکی دوتا دیگه هم هستن خارجن😄😄 فعلا که اعتراضات بیجا رفاقت ها رو بهم زد... هرکی هم جدید میومد شیفت ...

نه بابا هورمونا بهم ریخته چند روز دیگه دوباره قربون صدقه ها شروع میشه😍😍😂

😂😂 قاصدک اونکه گفت از شیرینی بارداریتون حرف نزنید ما دلمون آب میشه فکر کنم سانی بوداااا😂😂😂 که ...

😂😂😂😂 نه نگفتم دلمون آب میشه .😂😂😂

گفتم دیده نمیشیم ما.  سوالاتمون دیده نمیشه . 

😂😂😂😂

♥️
😂😂😂😂 نه نگفتم دلمون آب میشه .😂😂😂 گفتم دیده نمیشیم ما.  سوالاتمون دیده نمیشه .  😂 ...

نه گفتی من یادمه😂😂😂 گفتی دلمون میخواد و از اون حرفا😂😂😂

اشکال نداره عزیزم شکر خدا الاک بارداری😍😍😍