2777
2789
یادم رفت😂😂😂

دو ساعته منتظرم ببینم ناراحت میشم یا نه😒🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا تخمه بخور مشغول شی😄😄

باشه دیگه چاره ای نیست😂😂

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
اااااا. گفتم هرچی درتوان دارم انجام بدم😂😂

قربون محبتت عزیزم😍😍

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
اسکرین مثل اینکه جز مصادیق مجرمانه محسوب میشه😄😄😄

به جمله ات‌میاد حقوفی باشی🤔

وااای . ما الان درجه هوامو تو گرم‌ترین حالت ۱۵ درجه سردترین حالت ۸ درجه .  زمستون سردترین حالت ...

ساناز جون خودتو شوهرت فقط اونجایین؟یادخانواده هاتونم‌هستن؟

دو ساعته منتظرم ببینم ناراحت میشم یا نه😒🤣🤣

قاصدک میگم ادرارت کمرنگه یا پررنگ؟

به جمله ات‌میاد حقوفی باشی🤔

اوووف تا دلت بخواد🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قاصدک میگم ادرارت کمرنگه یا پررنگ؟

والا مایعات زیاد میخورم... برای همین ببخشید با عرض معذرت زرد هست، اما کمرنگ

ساناز جون خودتو شوهرت فقط اونجایین؟یادخانواده هاتونم‌هستن؟

نه تنها هستیم . 

پدر مادرم اینجا رو دوست ندارن . ایران زندگی میکنن . 

یکی از برادر هام اینجاست . 

♥️