2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جشنواره طلایی میلی گلد رو از دست نده😍😍😍😍😍برنامه میلی گلد رو نصب کنیدبا کد معرف منmilli-ftei8وار ...

خیلی زشته پست متفرقه میزاری لطفا پاک کن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

جشنواره طلایی میلی گلد رو از دست نده😍😍😍😍😍برنامه میلی گلد رو نصب کنیدبا کد معرف منmilli-ftei8وار ...

میلی هم نصب کردی؟!

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

چند ساله داری؟

من یکسال و چند ماه خدا رو شکر خیلی خوبه الحمدالله

قبلا سامسونگ داشتم چند دوره

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

پنج ساله دارمش

امسال سال پنجمه و تاحالا گوشی فروشی نبردم که خراب بشه بخوان درستش کنن

ولی مدتیه کاربر رابط سیستمش نمیدونم چش شده گوشی یهو خودش خاموش میشه الکی

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من سه سال سونی زد داشتم دزد زد

بعدش هواوی خریدم دو سال داشتم

بعد سامسونگ s 8 خرید چهار سال بعد فروختم

بعدش سامسونگ m60 خریدم دادم شوهرم بعد چند ماه

بعد شیایومی m4 خریدم هنوز دارم چهار ساله

بعد آیفون 13 خریدم بعد دوسال فروختم

بعد آیفون 14 خریدم ولی هنوز عاشق شیایومی ام و بیشتر با اون کار میکنم

گوشی من پوکو X3 پرو هست

ببین یبار تو کیفم بود بطری ابم سرشو درست نبسته بودم کامل اب ریخته بود تو کیفم گوشیمم تو کیفم بود

باورت نمیشه ماشاءالله هیچیش نشد !!

هزاااااار بار از دستم از ارتفاع های بلند افتاده خودم اعصابم خورد شده زدم تو دیوار حتی گلسش یه خط کوچیک نیوفتاده تازه کاورشم در اوردم !!!

زود شارژ میشه این خیلی خوبه

کیفیت دوربینش مال من 48پیکسله اصلا راضی نیستم افتضاحه

ولی کاراییش خیلی خوب بوده و گوشی خیلی خوبیه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.