2777
2789
من برای شکوفه تو خصوصی دلایلم گفتم ک دلیل این حرکتم چی بوده حتی دیدین ک من ب دختره گفتم اگ‌سوالی جا ...

بخدا متوجه حرکت اون خانم نبودم ک میخواد جو درست کنه... من نمیگم حرف نزن باهام یا صدامون نکن مرضیه جون.. خدااییش من ترو خیلی دوس دارم.. منم دوس نداااارم هیییییچوقت، و هیچچچ کجا کسی ازم ناراحت شه.. منم ازت ناراحت بودم خیلی.. گفتم ینفر ک اصلن توو تاپیک نیس یهو بیاد اینجوری بپرونه. خدااییش زور داره... تو سرب سرم نزاری کی بزاره😃

همشش بهم میگی بچت پسره😒😞😁😁

جیگر قشنگگگ باازم تولدت هزااران بار مبارک دوستم..  شوهرت سوپرایزت کرد؟؟

مرسیییی دوسی جونم . 🌹💋

نه بابا سوپرایز چی دختر . تولدم که تبریک نگفت هیچ 

گووووز هم کف دستم نگذاشت 😂😂😂

منم عکس نی نی انشالله تو سونو گرفتم نشونش نمیدم 😂😂😂

♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای شکوفه تو خصوصی دلایلم گفتم ک دلیل این حرکتم چی بوده حتی دیدین ک من ب دختره گفتم اگ‌سوالی جا ...

نه من که از دست شما ناراحت نشدم، اما این دلیل نمیشه چون اقداماتمون تموم شده، دیگه سوالی پیش اومد نپرسیم..

اینم چندبار گفتم که قبول دارم حرفای خانوادگی یا خاله زنکی اضافه اس توی اون تاپیک، ولی خیلیا دارن در مورد مسائل و دغدغه های فکری و مشکلات و.... حرف میزنن... حالا ۶۰۰ تا پیام هم بیاد، همین که ما خودمون عقلمون رسید یه تاپیک جدا بزنیم، یعنی حق الناس برامون مهمه... 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
خب همینو میگممم.. دختری روانی بخدا دیشب دیوونه شده بودم. داغ شده بودم.. آخه ن سوالی میپرسه نه چیزی، ...

نفس عمیق بکش😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

به خدا دیشب من از ترس اینکه تاپیک از بین نره تمام مسجهامو پاک کردم ‌

۲ ساعت گیرش بودم 😭😭😭 یه بار یه دقیقه عقب افتاد پاک کردنم باز منتظر بود یک ساعت بگذره تا بتونم پاک کنم . 

♥️
مرسیییی دوسی جونم . 🌹💋 نه بابا سوپرایز چی دختر . تولدم که تبریک نگفت هیچ  گووووز هم کف دستم ...

🤣🤣🤣تولدت مبارک ساناز مهربوون😘😘

به نظرم بهش بگو امسال بخاطر اینکه دارم بابات میکنم، دوتا هدیه باید بهم بدی😄😄

نفس عمیق بکش😄

بخدا من خیلی صبورم. ب جون بچم ک خیییلی عزیز واسم.. خیلی کوتاه میاام.. اخه ن گذاشت ن برداشت میاد توو تاپیک متلک میگه.. منم چیزی نگفتم ک 

گفتم بیخیال شو.. هیییییییی ریپ میزنه

واای دروغ نگووو.. یادش رفته یعنی

حتما 😔. مهم نیست واسم . اون کلا ماهی هست . همه چیز از ذهنش زود فراموش میشه 😂😂😂

ولی از داغ دلم امروز تو دستشویی یه جیغ بلند کشیدم که تین تین (سگم) از ترس رفت زیر تخت قایم شد  بیرون نمیومد 😂😂😂😂 

میره اصلاح میکنه بعد روشویی رو نمیشوره تمیز. چند تا مو دیدم من شروع کردم جیغ زدن . 😂😂😂

♥️
بخدا من خیلی صبورم. ب جون بچم ک خیییلی عزیز واسم.. خیلی کوتاه میاام.. اخه ن گذاشت ن برداشت میاد توو ...

منم بدم میاد خودشون ریپ میزنن، بعد میگن تو ریپ نزن🤣

حتما 😔. مهم نیست واسم . اون کلا ماهی هست . همه چیز از ذهنش زود فراموش میشه 😂😂😂 ولی از داغ دلم ا ...

😄😄

حتما 😔. مهم نیست واسم . اون کلا ماهی هست . همه چیز از ذهنش زود فراموش میشه 😂😂😂 ولی از داغ دلم ا ...

ااااای خداااالالاا دور سگت بگررررردممممم من.. فرار کرد سگت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اشکال ندارم دوستم. حتما مشغله کاری داره دیگه