2777
2789
اره باقالی پلو اره خوردم حالا ببینم چی میشه

بدبختی اینجاس نمیشه هم هرچیزی آدم بخوره... 

روی غذا های نفاخ، روغن زیتون بریز، اصلا ضرر نداره... تازه کمک میکنه که یبوست هم نگیری

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالته قاصدک جون

۲۹

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
اره باقالی پلو اره خوردم حالا ببینم چی میشه

شکوفه یه سوال تخصصی دارم... چون دختر شمال هستی یه راهکار بده برای برنجامون

چندماه پیش بهمون چند کیسه برنج دادن، من چون برنج داشتم، اول اونا رو مصرف کردم... حالا که دارم اینا رو مصرف میکنم، می‌بینم کرم زدن😭😭

چیکارش کنم؟

@mzar  

زینب ما اینجاییم... دوست داشتی بیا اینجا

اینجا واسه دردودله😅

بله درست اومدی😄😄

قاصدک خوبی اونور سوالمو نپرسیدم انگار خیلیا از حصور ما ناراحتن. از بعدازظهر انگار یه نفخی افتاده تو ...

همینو یگو.. منممممن خیییلی ناراحتم از مرضیه.. اون هرچی دوس داشت گفت بعد مرضیه ب من میگه درست حرف بزن خیلی بهم برمیخوره اینجور رقتار.. اصن  برو توو تاپیکش با همه دعوا داره دختر.. من خییییییلیییی جنبم بالااااس خیییلی ظریفتم بالاس.. به فاطمه زهرا از خودم تعریف نمیکنم ولی خانواده شوهرم، حتی دوستاشون همه منو مهربون صدا میکنن. خیلی بهم برخورد

همینو یگو.. منممممن خیییلی ناراحتم از مرضیه.. اون هرچی دوس داشت گفت بعد مرضیه ب من میگه درست حرف بزن ...

حالا شاید گاهی از دستمون در بره، حرفای خاله زنکی بزنیم... اما اکثرا در حال جواب دادن به سوالای بقیه هستیم... یا اگه سوالی برامون پیش بیاد میپرسیم

درسته از مرحله ی اقدام خارج شدیم، اما شاید سوال ما واسه ی بقیه بشه تجربه که بعدا باردار شدن به دردشون بخوره...

همه ی ما چند ماه قبل از بارداری تو تاپیک بودیم، پس باید ناراحت می‌شدیم از اینکه بقیه دارن حرفای غیر مرتبط میزنن... اینطور درست نیست خداییش

حالا شاید گاهی از دستمون در بره، حرفای خاله زنکی بزنیم... اما اکثرا در حال جواب دادن به سوالای بقیه ...

خب همینو میگممم.. دختری روانی

بخدا دیشب دیوونه شده بودم. داغ شده بودم.. آخه ن سوالی میپرسه نه چیزی، زر میزنه فقط.. فک میکنم اعصابم بهم میریزه.. دختری احمق... اوووف ببخشین شماهااا

من برای شکوفه تو خصوصی دلایلم گفتم ک دلیل این حرکتم چی بوده حتی دیدین ک من ب دختره گفتم اگ‌سوالی جا موند شما بقول خودتون ک از اول با تامیک همراه بودین میتونستین جواب خیلیا بدین.  وقتی دارین یه موضوع بیخودی کش میدین تاپیک خیلی راحت قفل میشه و از دسترس همه خارج یکبار همین اتفاق تو تاپیک قبلیمون افتاد خودمون کشتیم تا تاپیک برگشت یعنی متوجه نشدین ک این بشر دنبال این بود ک جو تاپیک بهم بزنه و تاپیک قفل بشه. فکر کردم که دیگه شماها منظور منو خب میفهمین وگرنه من تا الان عمرا خواسته باشم چ مستقیم یا چ غیر مستقیم دل کسی شکسته باشم. حتی اون دنیا بد تعیین جنسیت تو دلیش تو تاپیک باهام اون حرفا زد حتی بهش چیزی نگفتم اگه جای من بودی حتما کل تاپیک میذاشتی رو سرت خب دختر. @berkejooon  

فک نمیکردم ک با این حرف من ناراحت بشین من فقط میخواسم باز تاپیک از دستمون در نره حالا اگ شماها ناراحت کردم ببخشید سعی میکنم باهاتون حرف نزنم یا اگ‌اتفاقی افتاد دخالت نکنم‌تا به کسی برنخوره شرمندهاگه باعث ازرده خاطریتون شدم. ب بزرگواری خودتون حلال کنید. روزتون بخیر

وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه                                         خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏                                      قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن