2777
2789

سلام دوستان من و شوهرم شاغلیم بچه نداریم شوهرم مرد خوبیه. پاک و خوش اخلاقه و منم پا به پاش همه جا بودم نازپرورده بودم اما به خاطرش تلاش کردم زندگی را باهاش ساختم چون عاشقشم اما یه ویژگی بدش این هست تو خونه کار نمیکنه واقعا خیلی رفته رو مخم من خسته میشم چون شاغلم باید کمک کنه. باید چند بار بگم تا یه جارو بزنه یا یه کار کوچیک کنه. کرد هست و کلا اون سمت اکثر مردا کار خونه نمیکنند مادرش اصلا دلش نمیخواد پسراش کار کنند زن خوبیه اما مردا را موجود برتر میدونه.

به نظرتون من چکار کنم تا شوهرم تو خونه کار کنه. امروز سرم این مسئله بحث شدید کردم و حالا از ناراحتی خوابم نمیبره.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم از درامدتون توی خونه نیارید، همشو برید طلا بگیرید و به خودتون برسید، ازش پول بگیرید واسه نیازهاتون

روش مسالمت امیز ترم ولی اینه که بشینید باهاش صحبت کنید 😆

یه روش جنگی تر هم دارم واسه وقتی که صحبت جواب نده : بذارید ظرف ها رو هم تلنبار بشن و فقط غذا برای خودتون درست کنین تا مجبور بشه دست به کار بشه

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

چرخه نامتعادلی که ناشی از تفکر مردسالارانه خود زن هاست :)شما بشکن این چرخه ها به مامانش دیگ ربطی ندا ...

از مادرش دور هستیم شوهرم وقتی مهمون میاد کمک میکنه و من میبینم مادرشوهرم حرص میخوره. خیلی بهم برمیخوره من جهیزیه کامل اوردم و از خونه بابا کلی طلا اوردم با یه پس انداز بزرگ

شماهم از درامدتون توی خونه نیارید، همشو برید طلا بگیرید و به خودتون برسید، ازش پول بگیرید واسه نیازه ...

والا حرف زدم چند روز خوبه دوباره تکرار میکنه

شام نپختم ظرف هم نشستم فردا هم میرم رستوران

کاش بتونم برا همیشه بدون غر زدن کاریش کنم.

از مادرش دور هستیم شوهرم وقتی مهمون میاد کمک میکنه و من میبینم مادرشوهرم حرص میخوره. خیلی بهم برمیخو ...

عزیزم شما هیچی هم نیورده باشی شوهرت باید کمک کنه

مگه قراره چرتکه بندازیم

از ابتدایی ترین موضوعاته

چرخه نامتعادلی که ناشی از تفکر مردسالارانه خود زن هاست :)شما بشکن این چرخه ها به مامانش دیگ ربطی ندا ...

اصلا اینقدر شما قشنگ گفتی که خودم منصرف شدم از نظر دیگه ای دادن

بپذیر این خصلتش رو همه چی گل بلبل نمیشه کهمنم سه روزه همسرم هیچی نکرد تا امشب ظرفا رو شست

به خدا نمیتونم دست تنها تو غربت چکار کنم. خودم خیلی تمیزم و به خاطر این گاهی دست و پام درد میگیره میره ماموریت همه چی با خودمه وقتی میاد نیم ساعت کمک من بده چی میشه.

والا حرف زدم چند روز خوبه دوباره تکرار میکنه شام نپختم ظرف هم نشستم فردا هم میرم رستوران کاش بتونم ب ...

کار خوبی میکنی، اعصاب خودتو خرد نکن سهم خودتو انجام بده کار خودت راه بیوفته، اونم هرکاری کرد کرد، ظرف نشوره مجبوره بره لیوان پلاستیکی بخره بتونه توش اب بخوره 😂 همشم مجبوره غذا سفارش بده اگه درست نکنه.

چه گیری کردیما تربیت پسر هاشونو میندازن گردن زنشون

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

کنار بیا عزیزم هورمون مردانه اش باعث میشه از کارهایی که از بچگی دیده توسط خانما انجام شده خوشش نیاد،اگر با اکراه و زور انجام بده سرد میشه از زندگی، تنها راهش اینه که با صحبت توی آرامش و باسیاست قانعش کنی یه کارایی بکنه ،هر کاری که باهاش از لحاظ روحی راحته، مثلا یهو نگو پاشو ظرفا رو بشور و...بگو همه ی این کارا مونده میای باهم تمومش کنیم و....اونوقت خودش یه گوشه ی کارو میگیره،سخته میدونم ولی خب باید قبول کنید کار بیرونه خونه برای زن سختیایی داره یکیش همین عدم درکه