2777
2789
اینجاهم ک هیچکس حرف نمیزنه   رفتین وات برا خودتون گروه زدین منم تنها گذاشتین اینجا دوتا تاپیک ...

واقعا ینی مارونبردن😭

انشالله به زودی زود در این مکان تیکر بارداری نصب میشود.....خدایا من ب بهت ایمان دارم ناامیدم نکن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش امدیییی😍

منم اومدم... 😍😍دیگه تو واتساپ گروه نزدین؟ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
ماشاالله بهت😘😘

قاصدک خوبی اونور سوالمو نپرسیدم انگار خیلیا از حصور ما ناراحتن.

از بعدازظهر انگار یه نفخی افتاده تو شکمم،

نی نی هم هی خودشو روی ناف جمع میکنه بعد تیر میکشه از پهلو میره سمت پشت کمرم، تا صبح بیدارم بودم

اصلا حالم خوب نیست

پیامای اون کاربر هم حسابی بهمم ریخته از طرفی مرصیه بهش پروبال داد بدتر شد حالم😭😭

مثلا رفتم اونور از مرضیه بپرسم درد دارم چم شده که خیلی ناراحت شدم و نپرسیدم اخه دیگه ما باردار شدیم حق نداریم اونجا صحبت کنیم که فضا بی ربط نشه کیتاشون گم نشه

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
دلم نمیاد چند نفر هستن توی نی نی سایت خیلیییی واسشون دعا میکنم . هر وقت اونا گذاشتن منم میگذارم انشا ...

انشالله😍😚

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
آره بابا داره... اون تا ازدواج کرد بچه دار شد یک سال و نیمشه

هعی ، چه جالب یهو دیدی با توام آورد یکی دیگه

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
آش کدو هس عکسشم پروفمه خخخ

به تنها چیزی که فکر نکرده بودم آش کدو بود 😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
آره فک کنم ماروتنها گذاشتن    

بابا ساعت ۲ شما خواب ندارین؟😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قاصدک خوبی اونور سوالمو نپرسیدم انگار خیلیا از حصور ما ناراحتن. از بعدازظهر انگار یه نفخی افتاده تو ...

قربونت... بپرس خب.. این که دیگه حرف بی ربط نیست... ولشون کن

یکم عرق نعنا بخور، واسه نفخ خوبه... شاید چیز نفاخ خوردی

هعی ، چه جالب یهو دیدی با توام آورد یکی دیگه

نه بابا از ابن عرضه ها نداره...

قربونت... بپرس خب.. این که دیگه حرف بی ربط نیست... ولشون کن یکم عرق نعنا بخور، واسه نفخ خوبه... شای ...

اره باقالی پلو

اره خوردم حالا ببینم چی میشه

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰