2777
2789

میبینم کسی از اومدن من ذوق زده نشد😑😑😑😑😑😑😑😂فقط خودم ذوق مرگ شدم😂😝😝😝

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
من بدون دعوت اومدم😂😂😂😂

خوش اومدی...

مجلس بی ریاس😄😄

تا جاری در جریان زندگی هست، این تاپیک پا برجاس😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش اومدی... مجلس بی ریاس😄😄 تا جاری در جریان زندگی هست، این تاپیک پا برجاس😄😄

قربونت😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

فعلا جاری من تو قیافه اس... به طوری که خوارشوهرا رفتن تو فکر که جاری  چشه که داره به فلانی اینجوری بی محلی میکنه😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
اوه اوه . هر روز اسفند دود کن به خدا 

من اصلاااا کاری باهاش ندارم بخدا

در صورتی که از نظر خانواده، چهره، وضع مالی و... ازش خیلی بالاترم، من نمیگم هاااا... همهههه میگن، حتی خواهرشوهرا.. البته تو روش نمیگن، کلی قربون صدقه اش میرن

بعدم من الان ۳ ماهه نرفتم خونه مادرشوهرم.. اون طبقه بالاشونه، هرروز اونجاس

اون اولین نوه ی پسری رو براشون آورده، پس عزیزتره

والا نمیدونم چرا با من انقد بد رفتار میکنه

من اصلاااا کاری باهاش ندارم بخدا در صورتی که از نظر خانواده، چهره، وضع مالی و... ازش خیلی بالاترم، ...

قشنگ معلومه داره بهت حسودی می‌کنه😂

من اصلاااا کاری باهاش ندارم بخدا در صورتی که از نظر خانواده، چهره، وضع مالی و... ازش خیلی بالاترم، ...

یه و ان یکاد بخون فوت کن خودتو 😂😂

هرجا میرید منم ببرید 😁 

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
😍

یه تیکر خوشگل بذار سانی جون دیگه😍

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......

هعی من اگه از خانواده شوهر بگم یک طومار باید بنویسم اینقد بی شعورن و عوضین😁😁😁 بذارید ویارم تموم بشه حالم بهتر بشه حال تایپ داشته باشم 🤣🤣 فعلا شماها بگید منم بگم آخی خواهر عجب صبری داری😁

فعلا جاری من تو قیافه اس... به طوری که خوارشوهرا رفتن تو فکر که جاری  چشه که داره به فلانی اینج ...

جاریت هم بچه داره یا نداره ؟ مسئله این است