همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
وااااااای چقدر افکار بعضیا پوسیده س . یه زن مثل یه مرد حق داره طلاق بگیره هرچند بار که دلش خواست . مگه مردا صیغه میکنن بهشون چی میگن ؟ تازه افتخارم میکنن به خودشون . جامعمون مردسالاره دیگه نباید خود خانوما هم به این مردسالاری بها بدن که میدن متاسفانه . دیدم خیلی زنای تحصیل کرده هنوز دنبال دوا درمونن که پسر گیرشون بیاد ! حالا شاید یکی واقعا پسر دوست داشته باشه ولی اکثرا پای حرفاشون که میشینی میگن پسر عصای دسته و پسر نسل آدمو حفظ میکنه و از این چرت و پرتاااااااااااااا
همینجوره دیگه صادقانه گفتم..البته امکان اینکه انتخابای اشتباهی کرده هم هست ولی احتمال اینکه زن زندگی ...
ما تو فامیلمون داشتیم دختره از اولی ک جدا شد پسرع زت گرقت زن پسره فردای عروسیش گذاشت رفت.دومین ازدواج دختره نامزدش معتاد از اب دراومد نمیخواس طلاق بگیره بخاطر حرف مردم عموش نذلشت و طلاقشو گرفت.خداروشکر الان ازدواج کرده وخوشبخته تازه شوهرشم اصلا ازدواج نکرده بود
دقیقا همه شدن روشنفکر اما تو دنیای واقعی هزار تا حرف پشتش میزنن۔ البته حرف مفت همیشه هست اون ...
تو دنیای واقعیم من این افکارو ندارم . دلیل نداره بیایم اینجا دروغ بگیم . این افکار پوسیده رو وقتی زنای نسل جدید جامعه دارن دیگه از مردا و زنای نسل قدیم نباید انتظار بهتری داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!