2777
2789
خوب پسری که بار دوم باهاش ازدواج کرده میدونسته که این دختر یه بار از همسر قبلش جدا شده اگه پسره یه ...

خب شاید تفاهم نداشتن

شاید اخلاقشون به هم نمیخوردع

شاید مشکل از دختره بوده😐 وا

تو دنیای واقعیم من این افکارو ندارم . دلیل نداره بیایم اینجا دروغ بگیم . این افکار پوسیده رو وقتی زن ...

قشنگ متنو بخون بعد درافشانی کن خانم خوش قلب

این خانم میخواد برای بار دوم جدا بشه داره نظرسنجی میکنه ببینه پشت سرش حرفی زده میشه یا نه حالا ممکنه چند نفر واسشون مهم نباشه ولی همیشه حرف هست 

خط آخرمم گفتم نباید این حرفا برات مهم باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجا که بیشتر از هرجای دیگه دروغ میگن ولی خب شاید شما اینطور نباشید همه که مثل هم نیستن ولی اکثریت ...

آره متاسفانه درست میگی اکثریت این تفکرات مسخره رو دارن هنوز . ولی بازم نسبت به قدیم بهتر شده خدااااااااااااروشکر . ولی واقعا وقتی زنای جامعه پشت هم نباشن انتظار دیگه ای از بقیه نمیشه داشت . برچسب خرابی زدن روی زنی که طلاق گرفته رو اکثر زنا هم میزنن . نمیگن شاید خداهی ناکرده یه روز همچین اتفاقی واسه خودشون افتاد این حرفا به خودشونم بزنن بدشون نمیاد ؟

صیغه چه ربطی به این موضوع داشت    

ربط داره . همه این افکار پوسیده به هم گره خوردن . منظورم این بود که یه مرد اگه مشکل از زنش بود و بچه دار نشد بهش میگن برو زن بگیر بچه دار شو یا اینو طلاق بده . حتی مادر و خواهرشم اینو شاید بهش بگن . ولی اگه مشکل از طرف مرد بود ، به اون زن میگن برو شوهر کن ؟ خب قطعا نه . من منظورم کلا افکار مردسالارانس