2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر حرفی که واقعا میزنه رو رک و راست گفت بهش گیر نده😐 اکثر آدما همینو میگن ولی حالا تو سایت ادع ...

دقیقا 

همه شدن روشنفکر اما تو دنیای واقعی هزار تا حرف پشتش میزنن۔

البته حرف مفت همیشه هست اون خانوم باید  بی تفاوت باشه 

وااااااای چقدر افکار بعضیا پوسیده س . یه زن مثل یه مرد حق داره طلاق بگیره هرچند بار که دلش خواست . مگه مردا صیغه میکنن بهشون چی میگن ؟ تازه افتخارم میکنن به خودشون . جامعمون مردسالاره دیگه نباید خود خانوما هم به این مردسالاری بها بدن که میدن متاسفانه . دیدم خیلی زنای تحصیل کرده هنوز دنبال دوا درمونن که پسر گیرشون بیاد ! حالا شاید یکی واقعا پسر دوست داشته باشه ولی اکثرا پای حرفاشون که میشینی میگن پسر عصای دسته و پسر نسل آدمو حفظ میکنه و از این چرت و پرتاااااااااااااا

همینجوره دیگه صادقانه گفتم..البته امکان اینکه انتخابای اشتباهی کرده هم هست ولی احتمال اینکه زن زندگی ...

ما تو فامیلمون داشتیم دختره از اولی ک جدا شد پسرع زت گرقت زن پسره فردای عروسیش گذاشت رفت.دومین ازدواج دختره نامزدش معتاد از اب دراومد نمیخواس طلاق بگیره بخاطر حرف مردم عموش نذلشت و طلاقشو گرفت.خداروشکر الان ازدواج کرده وخوشبخته تازه شوهرشم اصلا ازدواج نکرده بود

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

من دختر عموم همین شرایط رو داره حتی یکبار کسی در موردش حرفی نزده 

دفعه ی اول سنش کم بود و دومی رو فقط به خاطر مذهبی بودن مادر پسر طبق تعاریف مادرش قبول کرد

خب خیلی صدمه خورده و گناه داره. ولی حتی در کنار هم براش دلسوزی هم نمیکنیم چون حرف زدن دربارش کمکی بهش نمیکنه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
دقیقا  همه شدن روشنفکر اما تو دنیای واقعی هزار تا حرف پشتش میزنن۔ البته حرف مفت همیشه هست اون ...

ولی کاش طرز فکر آدما عوض میشد چون هیچکس توزندگی کسی نیست نمیدونه توزندگی چی کشیده

دقیقا  همه شدن روشنفکر اما تو دنیای واقعی هزار تا حرف پشتش میزنن۔ البته حرف مفت همیشه هست اون ...

تو دنیای واقعیم من این افکارو ندارم . دلیل نداره بیایم اینجا دروغ بگیم . این افکار پوسیده رو وقتی زنای نسل جدید جامعه دارن دیگه از مردا و زنای نسل قدیم نباید انتظار بهتری داشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

اره 

ولی خوده من وقتی یه مرد دوبار جدا میشع میگم این زن‌نگه دار نیس و اصلا دید خوبی نسبت بهش ندارم

دس خودمم نیس دبگه مدام این فکرو میکنم🤷‍♀️

ولی در مورد دخترا اینجوری نیسم😂منم مشکل داره طرز تفکرم

😐😐😐چرا

خوب پسری که بار دوم باهاش ازدواج کرده میدونسته که این دختر یه بار از همسر قبلش جدا شده

اگه پسره یه ذره عقل و احساس و وجداااان داشته باشه😕

هرررکاری میکنه که دختره رو خوشبخت نگه داره

تا همه ی خاطراتی که واسش بد بوده رو یادش بره😢

ما تو فامیلمون داشتیم دختره از اولی ک جدا شد پسرع زت گرقت زن پسره فردای عروسیش گذاشت رفت.دومین ازدوا ...

خب این مورد جزو همون دسته اوله که گفتم.انتخابای قبلیش اشتباه بوده..خوشبخت باشن

تو دنیای واقعیم من این افکارو ندارم . دلیل نداره بیایم اینجا دروغ بگیم . این افکار پوسیده رو وقتی زن ...

اینجا که بیشتر از هرجای دیگه دروغ میگن

ولی خب شاید شما اینطور نباشید همه که مثل هم نیستن ولی اکثریت این تفکر رو دارن