2777
2789

من دو جای مختلف سونوگرافی دادم که گفتن توی کبدم یه همانژیوم دارم ، به دکتر گوارش نشون دادم گفت بهتره mri هم انجام بدی تا مطمئن بشیم که همانژیومه 

خیلی میترسم یعنی ممکنه سونو خطا داشته باشه؟

تورو خدا کسی اگه تجربشو داره بگه 

منم دارم دکتر گف مادرزادیه چندبار سونو دادم ولی ام آر آی نه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سونو دادین ؟؟ اندازش چقده؟

سلام دوست عزیز شما واسه مشکل کبدتون چیکار کردیدبه مادر من هم گفتن همانژیوم داره ۱۲میلی متر خیلی نگرانم کمرش درد میکردو میگفت توی شکمم میسوزه رفت سونو 😭😭

مامانمم خودشو باخته شما ام ار ای دادید؟؟

تروخدا جوابمو بدید 

سلام دوست عزیز شما واسه مشکل کبدتون چیکار کردیدبه مادر من هم گفتن همانژیوم داره ۱۲میلی متر خیلی نگرا ...

چی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
چی هست 

خودمونم نمیدونیم گفتن مثل یه خال میمونه قبلا کبدش چرب بود دارو مصرف میکرد ولی خداروشکر خوب شده الان گفتن توده هیپراکو هموژن که به نفع هما نژیوم تشخیص دادن رو کبدشه ازمایششم مشکلی نداشت

سلام دوست عزیز شما واسه مشکل کبدتون چیکار کردیدبه مادر من هم گفتن همانژیوم داره ۱۲میلی متر خیلی نگرا ...

بله دادم ، مال من دو تاست یه ۵ میلی و یه ۱۵ میلی 

کبدمم چربه گرید ۱ 

دکتر گفت مهم نیست 

ولی منم گاهی درد دارم سمت راست بالای شکممم ، زیر سینه راستم 

مادرتون رو بردین دکتر ؟ چی گفت ؟

دکترش گفت مهم نیست البته پزشک عمومی بود ولی عکس سونو رو چند تا از اشناها برای پزشکای متخصص و چندتا دکترکه تو آزمایشگاه کار میکنن فرستادن اونام گفتن چیز خاصی نیست فقط باید سه ماه دیگه بره سونو تا اندازش چک بشه 

دکترش گفت مهم نیست البته پزشک عمومی بود ولی عکس سونو رو چند تا از اشناها برای پزشکای متخصص و چندتا د ...

اره همشون همینو میگن 

دردم دارن ؟‌ میشه بگی‌چجوری و کجاست اگه درد دارن؟

درمان قطعی و کاملا طبیعی و گیاهی بیماری همانژیوم کبدی :

♦️به دو روش با دارو و بدون دارو

بدون هیچ گونه عوارض ❗

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل و سنتی

شماره ی تماس :

09367461816

سلام منم همانژیوم ۱۰ سانتی متری دارم و خیلی نگرانم لطفا اگه کسی درمان کرده بگه ... دکترا میگن اندازه کوچیک اصلا مهم نیست برای من بزرگ هست و تصمیم اینکه جراحی کنم یا نه رو به عهده ی خودم گذاشتن و یک سوم از کبدم با جراحی برادشته میشه برای همین میترسم از جراحی اگر کسی از جایی درمان شده  لطف کنه به منم بگه