2777
2789
عنوان

ممکنه تست کرونا مثبت کاذب باشه؟

2043 بازدید | 42 پست

تا حالا شنیدید؟؟ من علائم سرماخوردگی دارم گلو درد ابریزش بینی دارم  تب ندارم بدن درد ندارم. عطسه ام گاهی. تست مثبته 😐

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما اگ موها دستمم مث همیشه رشد نکنه ممکنه کرونا باشه😃😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

عزيزم من زياد سررشته اي ندارم اما شبكه خبر گفتن چه تست مثبت بود چه منفي شما ١٤ روز خودتونو قرنطينه كنيد حتي اگر علامت نداشتين چون تست كرونا ٣٠ درصد خطا داره. حالا كار از محكم كاري كه عيب نميكنه شما ١٤ روز استراحت كن 

رفتم بهداشت تست دادم ازمایشگا نرفتم 

برو ازمایشگا

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
اره میشه پسر عمم فقط اسهال داشت تست فوریش مثبت شد پی سی ار داد منفی بود خدا رو شکر

پی سی ار فرقش چیه با فوری؟؟ من رفتم بهداشت 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزيزم من زياد سررشته اي ندارم اما شبكه خبر گفتن چه تست مثبت بود چه منفي شما ١٤ روز خودتونو قرنطينه ك ...

بچم همسرم. دخترم 8 ماهشه چطور جداش کنم از خودم 😓