2777
2789
عنوان

کولیک😢☹

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست
باشه مرسی گلم...سشوار میزارم ولی گاهی انقدر شدید داد میزنه  انگار دارن گوشتشو میکنن😖

حق دارن اخه دردش وحشتناکه بندازینش رو آرنج دستتون جوری که کف دست رو شکمش باشه بعد تابش بدین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
قشنگ افسردگی گرفتم تا ۲ماهگی هیچ شبی نخوابیدم روزا میتونستم یکم استراحت کنم واکسن ۲ماهگیشو که زدم شب ...

الهییییی😂😂😢😢

واقعا مادر بودن صبر میخواد 

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که یخچالیه؟؟

اره گلم‌.خودتم نوشابه قهوه شکلات اینا نخور

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
الهییییی😂😂😢😢 واقعا مادر بودن صبر میخواد 

دقیقا

انشالله😢.باورت میشه انقد تابش میدادم سرم گیج میرفت چشمامم سیاهی میرفت میخواستم بخورم زمین.شوهرمو بی ...

آخی درکت میکنم

من حالا گاهی مامانمم هست میاد کمک ولی بازم کم میاریم☹

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍
ممنون عزیزم اره نمیخورم 

انشالله بهتر میشه عزیزم.خدا به خودتم قوت و صبر بده تا بتونی این دوره رو تموم کنی گلم