2777
2789
عنوان

کولیک😢☹

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 24 پست
باشه مرسی گلم...سشوار میزارم ولی گاهی انقدر شدید داد میزنه  انگار دارن گوشتشو میکنن😖

حق دارن اخه دردش وحشتناکه بندازینش رو آرنج دستتون جوری که کف دست رو شکمش باشه بعد تابش بدین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
قشنگ افسردگی گرفتم تا ۲ماهگی هیچ شبی نخوابیدم روزا میتونستم یکم استراحت کنم واکسن ۲ماهگیشو که زدم شب ...

الهییییی😂😂😢😢

واقعا مادر بودن صبر میخواد 

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون که یخچالیه؟؟

اره گلم‌.خودتم نوشابه قهوه شکلات اینا نخور

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
الهییییی😂😂😢😢 واقعا مادر بودن صبر میخواد 

دقیقا

انشالله😢.باورت میشه انقد تابش میدادم سرم گیج میرفت چشمامم سیاهی میرفت میخواستم بخورم زمین.شوهرمو بی ...

آخی درکت میکنم

من حالا گاهی مامانمم هست میاد کمک ولی بازم کم میاریم☹

خدایا شکرت❤ پسرم همه زندگیمه😍
ممنون عزیزم اره نمیخورم 

انشالله بهتر میشه عزیزم.خدا به خودتم قوت و صبر بده تا بتونی این دوره رو تموم کنی گلم