2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 20129 بازدید | 99 پست

واسه ازدواج مجدد مرد رضایت زن لازمه، رضایت دادی؟ 

چرا به حرف خونوادت گوش میدی دست بچتتو بگیر با پول پیشت برو جای دیگه زندگی کن خودتم برو کار کن 

قلاده ی شوهرتو وا کن بگو هری چرا مرگ میخوای چرا ناله میکنی دنیا که به اخر نرسیده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه ازدواج مجدد مرد رضایت زن لازمه، رضایت دادی؟  چرا به حرف خونوادت گوش میدی دست بچتتو بگیر ب ...

عزیزوم اینجا جمهوری اسلامیه،زن دوم رو صیغه می‌کنه بعد زنه میره دادگاه به صورت صوری شکایت می‌کنه که قول ازدواج دایم بهم داده بعد دادگاه بدون رضایت زن اول اجازه عقد رو صادر میکنه

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

خونوادم نزاشتن  الانم نمیزارن  میگن حتما زنه مشکل داشته طلاقش داده  دارم دیوونه می ...

یعنی فقط بخاطر حرف مردم ؛ داری این سختی رو تحمل میکنی؟؟ آخرش که چی ؟ یکم به تهش فکر کن با این همه استرس و حرص و جوش یه مریضی هم میگیری 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
واسه ازدواج مجدد مرد رضایت زن لازمه، رضایت دادی؟  چرا به حرف خونوادت گوش میدی دست بچتتو بگیر ب ...

عزیز دلم کدوم پول پیش 

مگه صاحب خونه پول پیشو به من میده 

کار هم هیچ جا پیدا نمیشه با شرایط من

ان‌شاءالله سر خودت بیاد بفهمی چقدر سخته

تنها سلاحتونم همینه😁 ولی من دعات میکنم خدا تو همین امتحانت بهت بفهمونه،کارکرد ائمه، فقط قسم دادن و نفرین کردن و دعا برای بدبختی یکی دیگه نیست👋

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃