2777
2789
عنوان

هوو

| مشاهده متن کامل بحث + 20128 بازدید | 99 پست
حالا به راست و دروغش کار ندارم  ولی چرا فکر میکنید کسی اینجا نی که هوو نداشته باشه  هستن ...

بخدا از خدا مرگمو میخام 

با هزار تا آرزو سیزده سال پیش بهش بله رو گفتم تو اوج جوونی هوو سرم آورد، الانم بجای اینکه بیاد کمک حالم باشه رفته پیش اون زنه میگه بچه داره خطرناکه تنها باشه 

آخه من چه گناهی کردم؟ هیچی براش کم نزاشتم، تموم دار و ندارمو بهش دادم، این حق من نبود💔😭

حالا به راست و دروغش کار ندارم  ولی چرا فکر میکنید کسی اینجا نی که هوو نداشته باشه  هستن ...

زندگی اونقدر کوتاهه ک ارزش این همه رنجو نداره چرا باید آویزون مردا باشیم باید از لحاظ کار مستقل بشیم بعدم بیخیال مرد خائن یا چند زنه بشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا از خدا مرگمو میخام  با هزار تا آرزو سیزده سال پیش بهش بله رو گفتم تو اوج جوونی هوو سرم آو ...

عزیز من که نمیدونم راست میگی یا دروغ 

ناراحت نشی انقدر که دروغ شنیدن توی سایت خانمها احساسی نمیشن 

ولی خودم بد کشیدم 

فقط صبوری کن یا تمومش کن والسلام 

هیچکاری نمیتونی بکنی مگه خودت تمومش کنی 

اون دو تا بچه داره برو نی 

یا بپذیر یا عزمت رو جزم کن و تمومش کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خونوادم نزاشتن  الانم نمیزارن  میگن حتما زنه مشکل داشته طلاقش داده  دارم دیوونه می ...

متاسفم واقعا😕چطوری یه خانواده اب شدن دخترشو میتونه ببینه؟برا حفظ ابرو

اصلا کددم ابرو

مگ این مردم یبار اومدن ب ت بگن حالت چطوره؟

عزیز من که نمیدونم راست میگی یا دروغ  ناراحت نشی انقدر که دروغ شنیدن توی سایت خانمها احساسی نم ...

کاش نبودم 

نه از خونواده شانس آوردم نه از شوهر 

با پرویی تموم ازش جلوم دفاع میکنه نمیتونم چیزی بهش بگم💔😭

نگو اینطوری اون بچه چ گناهی داره

ایندش نابود شده 

وقتی میاد خونه بعد چند هفته بچم با شوق و ذوق میره سمتش بهش فحش میده میگه سمت من نیا حوصله ندارم

ولی برای بچه اون هرچی بخاد سریع فراهم میکنه، مگه بچه من چه گناهی کرده؟؟ 

من یه دختر دارم  کاش نداشتمش 💔😭

این حرفو نزن،انشاله همیشه سالم وشاد باشه،

عزیزم بهرحال شما تو این زندگی موندی و ظاهرا قصد جدا شدن نداری،پس تنها راه اینه که خودتو شاد نگه داری،مستقل بشی،از شوهرت زیاد پول بگیر ،دوست جدید پیدا کن ،ورزش کن

وبا دخترت خوش بگذرون

بهرحال ما یکبار زندگی میکنیم و بهتره که این یکبار زندگی رو صرف غم خوردن برای یه عده بی ارزش نکنیم.

انشاله خدا بهت آرامش بده

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃