دوتااز فامیلامون رفته بودن میگفتن که چون شکم عضله میسازه ادم هیکلش از ظرافت درمیاد و دو تا شون الان شکم دارن گفتن ب خاطر بدنسازیس که اگر ول کنی همینجوری میشه دو به شکم برم یا نه کسی رفته
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم ، در کل عضله سازی مناسب خانم ها نیست بدن خانم ها به طور عادی باید شامل ۱۶ تا ۲۰ درصد چربی باشه و هورمون استروژن هم یه هورمون استروئیدی هست که اگه چربی های بدن بیش از حد ازبین برن ، باعث میشه توی عادت ماهیانه بعد هم بارداری دچار مشکل بشی ، بهتره ورزش های سبک تر رو مثل والیبال و یوگا و از این دست انجام بدی
جدی اونایی که حرفه ای کارمیکنن ظرافتشونوازدست میدن خدایی
نه من هر کی رو دیدم حرفه ای کار میکنه خیلی زیباتر و ورزیده تر شده فقط کسایی مسابقات میخوان شرکت کنن از ظرافت در میان
که اصلا تو ایران خانونا نمیتونن
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
پس اینایی که ورزش حرفه ای انجام میدم پس چراظرافتشونوازدست دادن
مثلا کی؟
هیچوقت ی خانم از ظرافت در نمیاد، نهایت فرم میگیره در مورد شکمو متوجه نشدم چی گفتین اما شکم عصله ای ...
دقیقا
اونایی از ظرافت در میان دارن قرص و دارو مصرف میکنن برای مسابقات جدا از اون
ایشون میخواد کار کنه نهایت هفته ای 3 بار یک ساعته تمرین میکنه فرم بگیره
اونی که عضله سازی میکنه تغدیه خاصی داره 7 روز هفته رو هم 3 4 ساعت داره ورزش میکنه
خب مثلامربیای بدنسازی بازوهاشون بدجوری ماهیچه ای شده به نظرم جالب نیست
به نظر من این طور نیست ماهیچه در حای که ظرافت داره فوق العاده زیباست