2777
2789
من چون خانوادم بین پسر دختر فرق میزارن باردارم اینقدر مامانم پشت پسراش درآمد هفته ی پیش خونریزی کردم ...

توکل بر خدا باش خدا پشت و پناهت باشه 

میدونم سخته ولی سعی کن توقع نکنی و به خودت و خدا توکل کن دعاتون میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چی شده ؟

چی بگم از کدوم شروع کنم😔ناشکری نمیکنم ولی واقعا دیگه تحمل ندارم گرفتار قوم الظالمین شدم زبون که نیس نیش ماره.

میشه یه صلوات مهمونم کنید گره از کارمون بازشه ازاینجا بریم🙏🏻

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود. خدایا هزاران هزار مرتبه شکرت
چی بگم از کدوم شروع کنم😔ناشکری نمیکنم ولی واقعا دیگه تحمل ندارم گرفتار قوم الظالمین شدم زبون که نیس ...

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
دیشب خواهرم نامزدم و خونوادشو خونشون دعوت کرد اونم به اصرار زیاد من چونکه بیش‌تر از یه ساله ازدواج ک ...

چرا اصرار کردی اخه؟چون مجبورش کردی اینطور بی ادبانه میزبانی کرده عزیزم وقتی خودش شعور نداره خواهرشو پاگشا کنه شمام نباید خودتو سبک میکردی

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
خب بعدش  عزیز

قلبم از جا کنده شد مهمونی کوفتن شد اخه من رو اینجور چیزا حساسم اینم میدونم ک حالا حالا ها یه حلقه دیگ نمیخره بعدش  قرار بود پدرشوهرم واسمون خونه بخره من گفته بودم میخوام داخل شهر باشه بعد دیدم نه تصمیم داره از اطراف شهر از جاهای پایین بگیره اعصابم اینقد خورده چون شوهرم اخلاقش بده تنها دلخوشیم اون خونه هس اینم بگم ک خونواده من از بچگی باهام بد بودن من یه جورایی از دستشون فرار کردم حتی اگه اخلاق شوهرم خیلی بد هم باشه بازم به خونوادم ترجیح میدم 

اومدم خونه کلی گریه کردم 😔😔😔😔

چرا اصرار کردی اخه؟چون مجبورش کردی اینطور بی ادبانه میزبانی کرده عزیزم وقتی خودش شعور نداره خواهرشو ...

خیلی خیلی پشیمونم هم از دستش ناراحتم هم دلم میسوزه براش 

هم از خودم بدم میاد یه حس برزخی خیلی بد

خیلی خیلی پشیمونم هم از دستش ناراحتم هم دلم میسوزه براش  هم از خودم بدم میاد یه حس برزخی خیلی ...

دیگه فراموش کن 

مشخصه روابطتتون پیچیدست چون جز خودتون کسی از جزییات  اطلاع نداره فقط میتونم بهت بگم ازش توقع نداشته باش تا هردوتون ارامش داشته باشین والی مدام یکیتون عصبانیه یکیتون دلشکسته

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اره عزیز دلم بگو جونم

بعدش تا صب منتظر موندم شوهرم زنگ نزد 

دیدم اینیستا آنلاینه زنگ زدم گف حوصله ندارم میخوام بخوابم گفتم تا الان ک بیدار بودی خلاصه دعوامون شد گوشی رو روم خاموش کرد 😔😔😔😔