2777
2789

وای بچه ها من عمل داشتم سه هفته پیش بعد موقع بهوش اومدن تو ریکاوری فک میکردم این دردی که دارم به خاطر کلاه بیمارستانه حالا من بیرون محجبه کااامل کلامو از سرم کندم به پرستاره پسر بود میگفتم چرا هنوز درد دارم میگفت خو لوزتو عمل کردی بعد دوباره گیج و منگ میشدم دوباره بیدار میشدم فک میکردم به خاطر لباس بیمارستانه اونوهم میخواستم بکنم 😂😂😂

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

وای زشت تر این که زیاد بلند نمیتونستم صحبت کنم بشکن میزدم میگفتم هوی بعد اشاره به سرم میکردم یعنی بیا دست رو سرم بزار بیچاره میومدم 

السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه السلام علیک یا حجه الله فی ارضه السلام علیک یا خلیفه الرحمن و یا شریک القران و یا امام الانس و الجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرستار طفلی میگفت منو گرفتار کردی 😂 بعنی اگه الان ببینمش خودمو میزنم به اون راه منو نشناسه 

تا حالا هیچ موقع بیهوش نشدم 😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
لوزتو عمل کردی یا مخت رو😂😂😂

اصلا خنگ و منگ شده بودم خیلی بد بود خیلی اون موقع اصلا محرم نامحرمی یادم نبود دیونه شده بودم کلا 

من ی هفته پیش بیهوش شدم ولی توهم نزدم 🥴  یکی از دوستام یادمه موقع بیهوشی دکتر بهش گفته بود می ...

😂😂 طفلی 

2790
2778
2791
2779
2792