2777
2789

حتما شما هم داستان حضرت موسی را شنیده اید که چون به کوه سینا رسید خطاب به خداوند گفت: اَرَنی (خود را به من نشان بده)

خداوند: لن ترانی (هرگز مرا نخواهی دید)

و در باره این روایت؛ سه شاعر بزرگ سه برداشت متفاوت داشته اند:

برداشت سعدی:

چو رسی به کوه سینا “ارنی” مگو و بگذر

که نیرزد این تمنا به جواب “لن ترانی”

برداشت حافظ:

چو رسی به طور سینا “ارنی” بگو و بگذر

تو صدای دوست بشنو، نه جواب “لن ترانی”

برداشت مولانا:

“ارنی ” کسی بگوید که ترا ندیده باشد

تو که با منی همیشه، چه “تری” چه ” لن ترانی”

امااااا نکته ی مهم اینه که هرسه این اشعار جعلی بوده و هیج کدام سروده ی حافظ سعدی و مولانا نیستند.خیلی از ما بدون توجه به صحت اشعار انتسابی آن ها را در فضای مجازی نشر میدهیم؛ بهتر است قبل از انتشار این چنین اشعار از درستی آن اطلاع داشته باشیم.

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب کی گفته شما که آگاهی

شاعر شون معلوم نیست .یکی اومده به اسم سعدی و ...نشر داده و تو مجازی معروف شده که سعدی جنین گفت و حافظ چنین

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزم شعر سعدی مال خودشه.دیگه همه که جعلی نیستن😂😂😂 ولی حافظ و مولانا تو اشعارشون همچین سروده ای ...

تو کلیات سعدی گشتم چنین بیتی نبود .منسوب به سعدیه یعنی امکانش هست سعدی گفته باشه امکانش هم هست نباشه و در تصحیح های معتبر چنین بیتی نیست .

معتبر ترین تصحیح کلیات سعدی رو محمدعلی فروغی نوشته که این بیت در دیوانش نیست.

در ضمن تناسب ایموجی😂 رو درک نکردم ؟

جالب بود ...ممنون عزیزم

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
نوش نگاهت 😍❤

❤❤❤

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.