2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 119 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سمانه جان لطفا برای دوستان بخون @مارال_         @شهرزاد_مهربان ...

سمانه جان ممنون از محبتت ، حاجت روا باشی عزیزم 

اعتصامی گل و مهربونم ممنون از لطف و بزرگواریت دوست خوبم ❤❤

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
@nashmel     @aysodaa     @رزقرمزرنگ     @بهارناز20   & ...

ممنون عزیزم حاجتروابشی الهی

استاتر از شما هم ممنونم. ان شاالله به خواسته قلبیت برسی. پنج تا صلوات براتون فرستادم.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
💛 @هانی_khanoom     @jungkooklover       @ingenious     ...

یه دنیا ممنونم💐🌻❤️

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
سمانه جان لطفا برای دوستان بخون @ایسان234       @mojgan1     ...

سلام عزیز دلم خدا خیرتون بده عزیزترین😘😘😘😘😘😘❤️😘🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
لطفا برای دوستان بخون ‍ @شهنور     @مائده6525221        @فرانک ...

ممنونم گلم ، حاجت روا بشی 💖🌹 

استارتر عزیز لطفاً برای خوب شدن پسرم و سلامتی و آرامش دل خودم و عزیزانم دعا کن ممنونم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
@دخترخودساخته7      @مائده6525221     و سلامتی گل پسرشون   @درمسی ...

خیلی ممنونم مهربونم 🙏❤️🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت