2777
2789
عنوان

سر و صدا

138 بازدید | 28 پست

خیلی اعصابم ضعیف شده هرکس ذره ای سر و صدا کنه باهاش دعوا میکنم

یکی از اعضای خانوادم موقع غذا خوردن خیلی بد غذا میخوره و هورت میکشه الان اومدم تو اتاقم از دستش گریه میکنم

چیکار کنم دیگه خدا

عزیزم زیاد اهمیت

ضعف اعصاب میگیریا

منم یه مدت اینجوری بودم خیلی عصبی میشدم

اما بیخیالی طی کردم وقتی خوندم چقد خطرناک کم کم ادم منزوی میش

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم فشار عصبی روت زیاده یه کم گریه کن خوب میشی منم بهدصدای تلوربون حساسم فکر کن میریم خونه مادرن یا مادر سوهرم تلوزیون روسن هود روشن بچه صدات میکنه  کولر روسن همع با هم حرف نیرنن    کلا روانی میشم😣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
منم ب بد غذا خوردن دیگران حساسم ولی قهر و گریه چرا؟!  مؤدبانه و غیر مستقیم بش بفهمون حساسی

خب چند بار بهش همه گفتن فقط من نگفتم من باهاش قهر نکردم به هوای درس اومدم تو اتاقم دارم گریه میکنم اصلا دست خودم نیست

فکر کنم فشار عصبی روت زیاده یه کم گریه کن خوب میشی منم بهدصدای تلوربون حساسم فکر کن میریم خونه مادرن ...

آره فشار که خیلی خیلی زیاده روم بعضی شبا میگم خدایا امشب آخرین شب زندگیم باشه دیگه فردارو نبینم

منم ب بد غذا خوردن دیگران حساسم ولی قهر و گریه چرا؟!  مؤدبانه و غیر مستقیم بش بفهمون حساسی

عزیزم مشکل اینجاس که شما فقط حساسی

من عصبی میشم

دست خودم نیست 

یا خیلی عصبانی میشم و داد و بیداد میکنم

یا میرم تو اتاق زااار میزنم

🌸ZAR🌸
عزیزم زیاد اهمیت ضعف اعصاب میگیریا منم یه مدت اینجوری بودم خیلی عصبی میشدم اما بیخیالی طی کردم وق ...

من تقریبا خیلی تنهام هرچی لیست گوشیمو نگاه میکنم هیچکس نیست که بتونم الان بهش پیام بدم و باهاش درد و دل کنم یا اصلا یک سلام و احوال پرسی معمولی کنم و بدونم جواب میده همه انقدر درگیر خودشونن که منو فراموش کردن

عزیزم مشکل اینجاس که شما فقط حساسی من عصبی میشم دست خودم نیست  یا خیلی عصبانی میشم و داد و ب ...

من راجع به غذا خوردن نمیتونم تذکر بدم بهش چون پدرمه خیلی زود هم بهش بر میخوره خیلی دوستش دارم ولی انقدر از زندگی با خانواده خسته شدم تقریبا هر روز از دستشون گریه میکنم

آره فشار که خیلی خیلی زیاده روم بعضی شبا میگم خدایا امشب آخرین شب زندگیم باشه دیگه فردارو نبینم

ویتامین بخور .به خودت یه کم برس مثلا یه لباسی بخر یا یه وسیله ای یا یه چیز کوچیک بستنی بخور 😋

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم مشکل اینجاس که شما فقط حساسی من عصبی میشم دست خودم نیست  یا خیلی عصبانی میشم و داد و ب ...

با خودت عهد کن دیگه عصبانی نشی (چون غیر عادیه) 

و اگه عصبانی شدی خودتو تنبیه کن (مالی. تفریحی یا...) 

یه مدت بگذره ایشالا تصلت پیدا میکنی ب عصابت

زندگی را باید زندگی کرد