قاصدک۵مهندس مدیر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 877 عنوان سر و صدا | مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست خیلی اعصابم ضعیف شده هرکس ذره ای سر و صدا کنه باهاش دعوا میکنمیکی از اعضای خانوادم موقع غذا خوردن خیلی بد غذا میخوره و هورت میکشه الان اومدم تو اتاقم از دستش گریه میکنمچیکار کنم دیگه خدا 1400/03/15 | 20:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_زری_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 975 خب چیکار میکنی؟ تنها غذا میخوری ؟ کسی خونه نیست بیشتر اوقات یا من سرکارم یا اون...با هم شام نمیخوریم ولی اگه خیلیییییییییییییی اذیت بشم به کسی که داره جلوم غذا میخوره میگم بره یه جای دیگه...همه میدونن مشکلمو تو خانواده و دوستامون 🌸ZAR🌸
_زری_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 975 با خودت عهد کن دیگه عصبانی نشی (چون غیر عادیه) و اگه عصبانی شدی خودتو تنبیه کن (مالی. تفریحی ... نمیتونم عزیزممن پیش مشاور میرمبا این چیزا حل نمیشه یعنی نمیتونم با خودم عهدددد کنم 🌸ZAR🌸
قاصدک۵مهندس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 877 ویتامین بخور .به خودت یه کم برس مثلا یه لباسی بخر یا یه وسیله ای یا یه چیز کوچیک بستنی بخور 😋 کاش به همین سادگی بودمن یک لباس میخرم تا یک ساعت دوستش دارم بعد دوباره همه ی غم و غصه هام بهم فشار میاره اذیتم میکنه خیلی مشکلاتم زیاده قلبم تیر میکشه
عضو_نی_نی_سایت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1173 چند ماه دیگه ۲۵ میشم چند پست بالا تر یه توصیه ب یکی از کاربرا کردم بخون گلم شاید مفید بود برات زندگی را باید زندگی کرد
قاصدک۵مهندس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 877 کسی خونه نیست بیشتر اوقات یا من سرکارم یا اون... با هم شام نمیخوریم ولی اگه خیلییییییییییییی ... من همیشه تایم نهار خونه هستم ینی حتی یک وعده ی نهار در روز هم نمیتونم کنارش باشم خدایا خیلی سخته 😔
عضو_نی_نی_سایت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1173 نمیتونم عزیزم من پیش مشاور میرم با این چیزا حل نمیشه یعنی نمیتونم با خودم عهدددد کنم هرجور راحتی گلم زندگی را باید زندگی کرد
_زری_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 975 من همیشه تایم نهار خونه هستم ینی حتی یک وعده ی نهار در روز هم نمیتونم کنارش باشم خدایا خیلی سخته 😔 خیلی 🌸ZAR🌸
محیط_زیست_پاک عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 10603 کاش به همین سادگی بود من یک لباس میخرم تا یک ساعت دوستش دارم بعد دوباره همه ی غم و غصه هام بهم فشار ... پس باید مشکلاتت رو ریشه ای حل کنی خودت تو به دفتر بدا خودت مشکلاتتو بنویس دسته بندی کن از یه مشاوری چیزی کمک بگیر هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
_زری_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 975 باز خوبه که میدونم تنها نیستم عزیزم خیلیا ایننبعضی از دوستای منم اینجورین 🌸ZAR🌸
قاصدک۵مهندس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 877 عزیزم خیلیا اینن بعضی از دوستای منم اینجورین در عین حال که اون آدم رو دوست داری ولی تک تک حرکاتش رو مخ آدمه
_زری_ عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 975 در عین حال که اون آدم رو دوست داری ولی تک تک حرکاتش رو مخ آدمه دقیقا 🌸ZAR🌸
عضو_نی_نی_سایت عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1173 ممنون از راهنمایی و مهربونیت خواهش میکنم 🌹 زندگی را باید زندگی کرد