2777
2789
عنوان

پرسش امتحان خرداد ماه😭

149 بازدید | 14 پست

من خوندم هیچ معلمی حق پرسش امتحاناتو نداره به طور تصویری حالا معلم ما قبل امتحانامون گفت میخاد لغتای زبانو ویدیو کال بگیره البته قبل شروع امتحانا خیلی بهمون میگفت میپرسم و نپرسید حالا میخام بگم که مگه معلما حق پرسش تصویری دارن؟؟؟حالا من استرس دارم نمیدونم چیکار کنم به نظرتون میپرسه ؟؟چون خیلی گفته میپرسم و نپرسیده بعد اینکه من تو این ۱۱ سال تحصیلی تابحال معلمم شفاهی امتحلنای خردادو نپرسیده حالا این نمیدونم میخاد چیکار کنه به نظرتون حق داره بپرسه یا نه؟؟؟بخونم ؟؟😭😭

تو قبلا این تاپیکو نزده بودی؟

از اونروز ۱۰ تا کلمه میخوندی تموم شده بود تنبل خانوم😑😐😄😄

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بپرسه هم نمره اش احتمالا میره برای مستمر، چون نمره خرداد مکتوبه🤔

حالا که خوندی چرا اینقدر نگرانی؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کسی از شما نظر نخاست من زبانم ضعیفه نمیتونم این همرو بخونم 

وقتی تاپیک میزنی ینی نظر میخای خانوم کوچولو😘

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
🙁

هوم؟

کامل نخوندم خیلییی زیاده 

بالاخره برای امتحان کتبی که این کلمه هارو لازم داری عزیزم.

فردا هم که تعطیله، از امشب بشین بخون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
نه زبانم ضعیفه نمیتونم واقعا نمیدونم میشه تقلب کرد یانه 😭😭😭

باید بخونی چون کتبی هم داری دیگه

نپرسید هم باید بلد باشی

گوگل ترنسلیت رو دانلود کن و هر کدوم از کلمه هارو نمیدونی بزن بهت میگه

کسی از شما نظر نخاست من زبانم ضعیفه نمیتونم این همرو بخونم 

عزیزم اگه واقعا بخوای میتونی بخونی و زبانتو قوی کنی اگه نخوای هیشکی نمیتونه کمکت کنه   وقتی نخوندی میگی چقدر سختن و چقدر زیادن وقتی بخونی میبینه نه زیادن نه سخت زبانتم قوی شده  ریز به ریز کتاب و بخون 

درد ها شاید بزرگ باشن ولی خدا بزرگ تره 😁❤