2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

116 بازدید | 15 پست

میدونم خیلی تاپیک زدم استرس دارم من دیشب ۱۷ ساعت بعد از رابطه مشکوک دوتا قرص اورژانسی خوردم کافیه یا باید دوتا دیگه هم بخورم 

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب باش خونریزی کردی بعد ی هفته  قط نشد حتمن ب پزشک مراجعه کنی..حتمن ممکنه عفونت لگنی ک ...

باید چند روز بعد پریود شد

شما استفاده کردین چند روز بعدش باید پریود شد

بستگی داره ..استرس باعث میشه بیوفته عقب

من سر وقت خودم پریود شدم ..فکردم دیگه تمومه ..ولی ۱۰روز بعد از پاکشدنم که دیگه پاک پاکشدم یهو خونریزی گرفتم ..۲۰روز ...دکتر هم رفتم هر دفه ی قرص میداد تا بزور قط شد...ی سنو برام نوشت چون درد لگن گرفتم ..😐😐😐تو سنو ی آقا بود دکترش ..گفت خانم مگه قرص اورژانسی نقله که راحت میخورین عفونت لگنی کردی ..خلاصه بعد چند ماه خوب شدم

کاربریم دو نفره هستیم 
بستگی داره ..استرس باعث میشه بیوفته عقب من سر وقت خودم پریود شدم ..فکردم دیگه تمومه ..ولی ۱۰روز بعد ...

وای من ۱۷ ساعت بعد خوردم یعنی اثر میکنه 

انشالله که پری بشم پسرم کوچیکه ۳ ماهه خیلی سختی کشیده 

میفهممت عزیزم..نه خیالت راحت .ولی ازین بعد مواظب باش..من پسرم ۱۲سالشه دیگه بچه نمیخام..واس همین خیلی دقت میکنم اتفاقی نیوفته ..۱۲سالع طبیعی جلوگیری کردم..دوسال پیش مشکوک شدم بخودم مجبور ب استفاده از قرص اورژانسی شدم..انشالله که حامله نیستی

کاربریم دو نفره هستیم