leiiilaa مدیر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 491 عنوان عکس+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 67734 بازدید | 127 پست سلامم ..پریودیم عقب افتاده...ب شوهرم گفتم بره تست بخره......اومد دیدم یه عالمه خریده خخخخخحخخ.....همه ک اومدین میفرستمم 1400/03/15 | 16:25 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barfyi عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1970 خیر اون که ادارار میریزی خودش جا داره که دوتا قطره نیریزی ولی لیوانیه باید خودت لیوان یبار م ... عووق🤮🤮من واسه ادرار ازمایش خون ازدواج پدرم درومد حالت تحوع بهم دست داد خدا به دادم برسخ😂😂😂
barfyi عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1970 خیلی جالبه هاااااا روش استفاده داره خوب تا حالا بی بی چک ندیدم غقط اسمشو شنیدم اونم تو نی نی سایت فهمیدم چیه☹️ای ام هیچی بلد داغون
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 اینو دیگه کجای دلم بذارم اخه با قطره چکون چجوری میشه ادرار کشید😂😂😂 منم به شک انداختی مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12616 اینو دیگه کجای دلم بذارم اخه با قطره چکون چجوری میشه ادرار کشید😂😂😂 در هر دو صورت باید لیوان یبار مصرف باید داشته باشی اون قطره چکونه ام بخاطر اینه دوتا قطره بندازی جای مورد نظر همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 اینو دیگه کجای دلم بذارم اخه با قطره چکون چجوری میشه ادرار کشید😂😂😂 مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
حنا۰۰۰ عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 9332 😆😆😆😆 روز اول ۳ تازدم بعدم حالت تهوع میگیرم دیگه 😅انشالله سالم بغلش کنی گلم.سایه پدر مادر بالا سرش باشه انشالله ❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
barfyi عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1970 در هر دو صورت باید لیوان یبار مصرف باید داشته باشی اون قطره چکونه ام بخاطر اینه دوتا قطره بندازی جای ... حالا منطقی شد همش درگیر بودن چجوری اخهههه
barfyi عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1970 😅 انشالله سالم بغلش کنی گلم. سایه پدر مادر بالا سرش باشه انشالله اجی شما متاهلی
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 😂😂😂واسه چ ی گفتمنکنه اسمش قطره چکان نیستو سوتی دادم مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
barfyi عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 1970 حانوما یکی که متاهله حرفه ای لطفا اعلام حضور کنه یه سوال دارم راجب کارای خاک بر سر ی نمیتونم تاپیک بزنم
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12616 حانوما یکی که متاهله حرفه ای لطفا اعلام حضور کنه یه سوال دارم راجب کارای خاک بر سر ی نمیتونم تاپیک ب ... بگووو😂😂😂 همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 😅 انشالله سالم بغلش کنی گلم. سایه پدر مادر بالا سرش باشه انشالله ممنون عزیزم مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
جاری_نی_نی_یار عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2133 حانوما یکی که متاهله حرفه ای لطفا اعلام حضور کنه یه سوال دارم راجب کارای خاک بر سر ی نمیتونم تاپیک ب ... بگو همه حرفه ای هستیم😉😉😉😉 مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭