2777
2789
خیر اون که ادارار میریزی خودش جا داره که دوتا قطره نیریزی  ولی لیوانیه باید خودت لیوان یبار م ...

عووق🤮🤮

من واسه ادرار ازمایش خون ازدواج پدرم درومد حالت تحوع بهم دست داد خدا به دادم برسخ😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو دیگه کجای دلم بذارم اخه با قطره چکون چجوری میشه ادرار کشید😂😂😂

منم به شک انداختی

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

در هر دو صورت باید لیوان یبار مصرف باید داشته باشی اون قطره چکونه ام بخاطر اینه دوتا قطره بندازی جای مورد نظر

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
😆😆😆😆 روز اول ۳ تازدم بعدم حالت تهوع  میگیرم دیگه

😅

انشالله سالم بغلش کنی گلم.

سایه پدر مادر بالا سرش باشه انشالله

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
😂😂😂واسه چ ی

گفتم‌نکنه اسمش قطره چکان نیستو سوتی دادم

😅 انشالله سالم بغلش کنی گلم. سایه پدر مادر بالا سرش باشه انشالله

ممنون عزیزم

حانوما یکی که متاهله حرفه ای لطفا اعلام حضور کنه یه سوال دارم راجب کارای خاک بر سر ی نمیتونم تاپیک ب ...

بگو همه حرفه ای هستیم😉😉😉😉