2777
2789

اسی رفتی ازمایش بگو دیگه

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو همه حرفه ای هستیم😉😉😉😉

باشه پس میگم فقط نریزید سرمااا عقدم هیچیم بلد نیستم 

من موقع س ا ک زدن برا شوهرم با وجودی قبلش هم کامل و تمیز شسته، یه چیز مایه که فکر کنم اسمش پیش ابه میاد موقع ساک زدن خی میره تو دهنم حااالم بهم میخوره راهکارش چیییهههه 

از بعد اون دیگه ازین غلطا نکردم اما شوهرم چند بار بهم گفت و من خود داری کردم ناراحت شد☹️لطفا راهکار بدید

همینجا بگو

باشه پس میگم فقط نریزید سرمااا عقدم هیچیم بلد نیستم 

من موقع س ا ک زدن برا شوهرم با وجودی قبلش هم کامل و تمیز شسته، یه چیز مایه که فکر کنم اسمش پیش ابه میاد موقع ساک زدن خی میره تو دهنم حااالم بهم میخوره راهکارش چیییهههه 

از بعد اون دیگه ازین غلطا نکردم اما شوهرم چند بار بهم گفت و من خود داری کردم ناراحت شد☹️لطفا راهکار بدید

اینجا بگم یا پی وی😁

بگو دیگه نی نی ام تو دلم به فکرای ..... خندید ی لگدم به من زد

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
باشه پس میگم فقط نریزید سرمااا عقدم هیچیم بلد نیستم  من موقع س ا ک زدن برا شوهرم با وجودی قبلش ...

راه دیگه رو امتحان کنید

ای جوووونم😍

وای دوران عقد من خیلی بد بود هیچی بلد نبودم مثل تو همه چی داغونم میکرد چند سالته؟