2777
2789
عنوان

تب و دلپیچه کودک

298 بازدید | 6 پست

سلام،پسرم سه سالشه مدتی بود از دلدرد شکایت داشت و بعد یک هفته خوب شد،دوباره دیروز چند باری گفت دلم درد میکنه و یهو تبش رفت بالا،تبش با هیچ دارویی قطع نشده تا ۳۹ و نیم میره و به سختی پایین میاد دکتر فقط تب بر و آزیترومایسین داده،کل شبو تا صبح توی تب سوخت و چند بار دفع داشت،۱۰ دقیقه بعد از شیاف استامینوفن مدفوع کرد میتونم بهش بروفن بدم؟شیاف جذب شده توی ده دقیقه یا نه،چون تبش کم نشد...

ببرش متخصص اطفال تا براش آزمایش بنویسه،

نعنا دم کن با نبات بهش بده بخوره

پسر منم سه سالشه

دو سه روزه همش میگه دلم درد می‌کنهحتی شب ها از دل درد نمی‌خوابه

یکبار دفع داشت اسهالی بود،ولی دیگه دفع نداشته،تب هم نداره ،استفراق هم داشته😔

براش قطره پدی لاکت خریدم،

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
ببرش متخصص اطفال تا براش آزمایش بنویسه، نعنا دم کن با نبات بهش بده بخوره پسر منم سه سالشه دو سه ر ...

مرسی که حواب دادین،قطره پدی لاکت رو شنیدم برای نوزاد مناسبه،یه جور کپسوله به اسم یوموگی اونا خوبن برای این سن و برای مشکلات گوارشی بچه ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که حواب دادین،قطره پدی لاکت رو شنیدم برای نوزاد مناسبه،یه جور کپسوله به اسم یوموگی اونا خوبن بر ...

اسمش یادم نمیاد

همونا که باید بریزی رو غذاش؟خوبه

پودر کیدی لاکت هم هست که واسه بچه های بزرگتر خوبه 

هوا گرمه،بچه ها هم خیلی شیطنت دارن،من اول فکر کردم گرما زده شده،ولی بیشتر از یک روز طول کشیده احتمالا ویروس یا میکروبی شدن ،نمیدونم چرا هروقت چند روز تعطیلی پشت سر هم هست بچه ها مریض میشن ،که نشه یه دکتر درستی ببریمشون

هوا گرمه،بچه ها هم خیلی شیطنت دارن،من اول فکر کردم گرما زده شده،ولی بیشتر از یک روز طول کشیده احتمال ...

آره از گرما و طبیعت سرد میوه های این فصلم میشه،پسرم خداروشکر خوب شد دیگه تا هفته دیگه نوبت دکتر داره ببرمش

آره از گرما و طبیعت سرد میوه های این فصلم میشه،پسرم خداروشکر خوب شد دیگه تا هفته دیگه نوبت دکتر داره ...

خدارو شکر

بیشتر مواظبش باش

دستهاش رو مدام با صابون بشوی