2789
عنوان

رابطه سمی

729 بازدید | 24 پست

من و دوست پسرم  قصد ازدواج داشتیم ۴ سال با هم بودیم اما الان شرایط جوری شده که متوجه شدم به درد ایندم نمیخوره اما وقتی میخوام جدا بشم میگه خودکشی میکنم یکبارم اینکارو کرده قابلیتشو داره من میترسم اگ اتفاقی براش بیوفته خونوادش روزگارمو سیاه میکنن تروخدا کمکم کنید

یهویی کات نکن از خودت متنفرش کن با برعکس رفتار کردنات

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا نمیکنه

پسرارو نمیشناسی؟یکم دپرس میشن و بعد جایگزین

بعدشم مگه خانوادش خبر دارن؟اگه نه بیخیال اگه آره به مامانت بگو بهشون بگه بابات راضی نیست

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

وقتی می دونی چیزی اشتباهه جدا شو. مهم نیست بقیه چی میگن و چی کار میکنن میگذره بالاخره ولی اگز این اشتباهو کنی زندگی خودتو تباه کردی. اونا جای اینکه شما رو بکشن یه فکری به حال پسر سست عنصرشون کنن که بخاطر یه جدایی میخواد خودکشی کنه. خدا رحمت کرده ازدواج نکردی باش

اینم یکی از مضرات روابط قبل ازدواجه. میگن تو دوستی میفهمیم چطور آدمیه خوب نبود ولش میکنیم. مگه آدم از سنگه؟ آسیب نمی بینه؟ آسیب نمیزنه؟

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
یهویی کات نکن از خودت متنفرش کن با برعکس رفتار کردنات

باور کن خودشم کم اورده تو این رابطه بحث به جدایی که میکشه سریع میگ‌ بیا سر قبرم و... داره روانیم میکنه 

خونواده من نمیدونن ولی خونواده اون میدونن

به مادرش بگو این رابطه ته نداره و بگو باهاش حرف بزنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
وقتی می دونی چیزی اشتباهه جدا شو. مهم نیست بقیه چی میگن و چی کار میکنن میگذره بالاخره ولی اگز این اش ...

خودمم میدونم اگه ازدواج کنم خیلی خیلی مشکل دار میشیم پسر خوب و مهربونیه ولی خیلی با هم فرق میکنیم از این لحاظ که من از یه خونواده ازادم اونم خونوادش ازاده ولی خودش نه بد دل و شکاک و ... هوف نگم برات 

ولی میترسم یک درصد اینکارو کنه خونوادش دیگ ولللل کن نیستن که

کم کم ازش جدا شو 

کم محلی بکن نه زیاد بعد بیشتر و بیشتر 

زیاد صحبت نکن باهاش 

بگو نقاط مشترکمون کم شده من عقاید و اخلاقیات کمی تغییر کرده این اتفاقات اگر کم کم بیفت خودش ذل زده میشه و آماده میکنه برای جدایی 

با خانوادش درمیون بذار بگو خانوادم راضی نیستن یا همچین چیزی اصلا یهو جدا نشی که میمیره بدبخت میشی&nb ...

چی بگم اخه اینو بگم میگن ما راضی میکنیم خونوادتو بهونه نسخ ه ایه واسه اونا