من و دوست پسرم قصد ازدواج داشتیم ۴ سال با هم بودیم اما الان شرایط جوری شده که متوجه شدم به درد ایندم نمیخوره اما وقتی میخوام جدا بشم میگه خودکشی میکنم یکبارم اینکارو کرده قابلیتشو داره من میترسم اگ اتفاقی براش بیوفته خونوادش روزگارمو سیاه میکنن تروخدا کمکم کنید
یهویی کات نکن از خودت متنفرش کن با برعکس رفتار کردنات
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعدشم مگه خانوادش خبر دارن؟اگه نه بیخیال اگه آره به مامانت بگو بهشون بگه بابات راضی نیست
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
وقتی می دونی چیزی اشتباهه جدا شو. مهم نیست بقیه چی میگن و چی کار میکنن میگذره بالاخره ولی اگز این اشتباهو کنی زندگی خودتو تباه کردی. اونا جای اینکه شما رو بکشن یه فکری به حال پسر سست عنصرشون کنن که بخاطر یه جدایی میخواد خودکشی کنه. خدا رحمت کرده ازدواج نکردی باش
به مادرش بگو این رابطه ته نداره و بگو باهاش حرف بزنه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
وقتی می دونی چیزی اشتباهه جدا شو. مهم نیست بقیه چی میگن و چی کار میکنن میگذره بالاخره ولی اگز این اش ...
خودمم میدونم اگه ازدواج کنم خیلی خیلی مشکل دار میشیم پسر خوب و مهربونیه ولی خیلی با هم فرق میکنیم از این لحاظ که من از یه خونواده ازادم اونم خونوادش ازاده ولی خودش نه بد دل و شکاک و ... هوف نگم برات
ولی میترسم یک درصد اینکارو کنه خونوادش دیگ ولللل کن نیستن که