2777
2789
عنوان

رابطه سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 24 پست
کم کم ازش جدا شو  کم محلی بکن نه زیاد بعد بیشتر و بیشتر  زیاد صحبت نکن باهاش  بگو ...

دقیقا همنیکارو کردم الان به جایی رسیدیم که خودشن خستست هر شب دعوا و قهر و ... تا پای جدایی میریم موقع خدافظی شروع میکنه از مرگ و خودکشی و ... این چیزا حرف میزنه که دست خودم نیست من بدون تو زنده نمیمونم ایندمو با تو تصور کردم میگم خب بیا حلش کنیم حل بشو ام نیست مشکلاتمون واقعااا دارم دیوونه میشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگا اینجوری: چقدر تو فداکاری بخاطر اینکه ترس داری یکی خودشو نکشه خودتو حتما داری میکشی هدفت هم ف ...

پس چیکار کنم جدا شم؟ اگه خودکشی کنه چی؟ خونوادش فامیلن چجوری چشم تو چشم شم یه عمر

چی بگم اخه اینو بگم میگن ما راضی میکنیم خونوادتو بهونه نسخ ه ایه واسه اونا

خب به خونواده خودت بگو به مامانت بگو این مشکل داره راضی نشن الان کوتاه بیای همچین مرد سستی پس فردا تو زندگی کوچک ترین چیزی بشه خودکشی میکنه بازم خونش میوفته گردن تو

هَرابانو🌻
خب به خونواده خودت بگو به مامانت بگو این مشکل داره راضی نشن الان کوتاه بیای همچین مرد سستی پس فردا ت ...

دقیقا  من یکیو میخوام که خودم بهش تکیه کنم نه اینکه دائما مراقبش باشم

۴ساله دوستی. خب سال اول دوم نهایتش باید به جمع بندی میرسیدید

فکر‌میکردم همه مشکلات به مرور زمان درست میشه یا اخلاقای بدشو کنار‌میزاره عوض میشه ولی ابنطور نبود...