niya83 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 عنوان بیااااید🤣🤣🤣🤣😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 71 پست سلام آقا من یکم پیش یه فیلم دادم به یه نفر بگید خوب؟؟؟ آفرین 🤣بعد ۱:۱۰ دقیقه سین کرد ۱:۱۰ دقیقه نوشت دیدم ممنون 😂😂😂😂فیلمه ۵ دقیقه بود 🤣وای دارم میمیرم از بس خندیدم خوبه هم آن بودم دیدم هم واتساپ نشون میده که کی دیده 😂😂😂😂شما بگید چی بهش بگم؟😂😂😂😂 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)! 1400/03/15 | 01:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 هعی🙂 مرسی عزیزم که گوش دادی به حرفام، آروم شدم😌💕 ولی اگر راهکاری برای فراموش کردنش داری م ... منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕 لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕 🙂چه قد منی شما شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 منم تمام پولامو جمع میکردم براش کادو میخریدم . ولی اشتباه میکردم اون اصلا ب من فکرم نمیکرد😕 میشه بپرسم چند سالتونه ؟ شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 میشه بپرسم چند سالتونه ؟ من الان ۲۵ سالمه . شوهر و بچه دارم . ولی قشنگ درک میکنم چی میگی لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 🙂چه قد منی شما دوستات مسخرت نمیکنن؟دوستای من همش مسخرم میکردن لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 من الان ۲۵ سالمه . شوهر و بچه دارم . ولی قشنگ درک میکنم چی میگی عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕دمتون گرم گلم شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 عزیزم به سلامتی، خدانگهشون داره براتون 🙂💕 چه خوب بالاخره یکی پیدا شد مسخرم نکرد 🙂💕 دمتون گرم گ ... سلامت باشی عزیزم . طبیعیه حست . اصلا نگران چیزی نباش. لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 دوستات مسخرت نمیکنن؟دوستای من همش مسخرم میکردن مسخرهههههه که چه عرض کنم بله میکردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂 شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 سلامت باشی عزیزم . طبیعیه حست . اصلا نگران چیزی نباش. 🥺♥️فدات عزیزم شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 مسخرهههههه که چه عرض کنم بله میکردند معلمای دیگه هم ... همین آدما باعث شدن باهام سرد بشه 🙂 من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی همه میگفتن برو خاستگاریش و تیکه مینداختن و فلان لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 من معلممو دوس داشتم . بعد مثلا دوس داشتم بغلش کنم بوسش کنم مثل ی خواهر . نه رابطه ی بد و اینا .ولی ه ... من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککنن چشمم دنبال پسراشه ولی اصلا اینطور نیست شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 من خداروسکر زنه! منم دوست دارم بغلش کنه و یکی دوبار دید حالم بده بغلم کرد . من ایندفعه همه فکر میککن ... عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 عه شانست پسر داره؟خخخخ واس من مجرد بود. شرایط تو بهتره باز . برچسب همجنس باز نمیزنن بت اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک میکنه من دنبالشونم 🙄🙄با اینکه اصلا اهل پسرربازی و.... اینا نیستم نشستم کنج خونه زار میزنم و درس میخونم شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12700 اره پسر داره اصلا خوشم نمیا ازشون 🙄ولی حس میکنم خودش هم فک میکنه من دنبالشونم 🙄🙄 با اینکه اصلا ... عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر باهاش رفیق شو لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
niya83 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 8855 عزیزم تا معلمت رو میبینی وضعت همینه . ولی کلا اون اگ محلت نمیده دل بکن ازش. اگ پایه بود تااخر عمر با ... میدونی دوستم داره ، وقتی میخوام ازش دل بکنم بهش میگم نمیذاره دلم رو به دست میاره اما خوب .... نمیدونم چرا سرده حس میکنم دوستم ندارع اصلا و یه مزااحمممم کلا براش الان هم که نمیشه همو ببینیم دیگ کلا تو وات در ارتباطم باش شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!